Dodaj do ulubionych

!!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala

IP: *.* 30.09.02, 10:55
Witajcie ...Chciala bym podzielic sie z Wami informacja o promocji nowych pieluszek pampers . Znalazlam takowa w nowo otwartym Auchan na Woli , cena paczki to niecale 40 zl. To moj debiut z tymi pieluszkami , wiec nie wiem czy te rzepki koala sie sprawdzaja .POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 30.09.02, 22:22
      Hej ,rzepki faktycznie lepiej trzymaja.I są jeszcze dodatkowe gumki wokół nóżek.A zprzodu śliczne rysuneczki które bardzo podobają sie mojej córci.Kupiłam je za 46,99 w Tesco, ale stare też są w tej cenie. A koali jest mniej niż w poprzedniej paczce o 6 szt.Więc co to za promocja i oszczędność? :(
    • Gość: Gusiak Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 09.10.02, 09:36
      Pieluszki są cieńsze, lepiej trzym,ają się małej pupy i faktycznie obrazki są śliczne! Ja jestem bardzo zadowolona. W Poznaniu w Tesco, Piotrze i Pawle i w realu były po 44.99 - więc taniej niż te stare. Kupiłam od razu dwie paczki ;-)
      • Gość: monika_g Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 09.10.02, 16:14
        Nowe koala są tańsze, ale paczki są mniejsze niż tych starych, tak jest przynajmniej w przypadku 3 (midi).pzdr.monika
    • Gość: slonisia Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 09.10.02, 11:33
      Cześć,Byłabym gotowa je kupić tylko, czy one są wystarczająco szerokie w brzuszku? Dotychczas kupywaliśmy (dla Tymcia- rok i dwa mies.)pampers extra dry i nawet w rozmiarze maxi plus są za wąskie (za bardzo napięte na brzuszku i nóżkach). A może macie doświadczenia z Huggis-ami?iwona
      • Gość: annika Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 10.10.02, 12:43
        Ja jestem od zawsze zagorzałą zwolenniczką Huggiesów:zapięcia "koalowe" miały od zawszenie przeciekają i nie odparzają (jakość porównywalna z Pampers Premiums - były kiedyś takie, a cena niższa)Poza tym są nowe Huggiesy standardy, jakość mniej więcej jak zielone Pampersy, a tańsze.Jedyny problem - Pampersy są wszędzie, huggiesy nie. Ale proponuję znaleźć jakąś hurtownię i kupować co jakiś czas Jumbo Packi (we Wrocławiu Askot na Sztabowej sprzedaje Freedom w cenie 48,99)Pozdrawiam :hello:Agnieszka mama Mateusza (2,5 roku) i Emilki(5 miesięcy), oboje na huggiesach
        • Gość: Magda_D Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 10.10.02, 13:40
          NIe zgadzam się. Nowe Pampersy są mniej więcej takiej jakości jak Huggies Freedom - tzn. miłe w dotyku i śliczne ale mniej chłonne od starych Pampersów. Już kilka razy nam przeciekły, tak samo jak kiedy wypróbowywałam Huggiesy. Ze starymi Pampersami to się po prostu nie zdarzało. Też mnie wkurza, że teraz Pampersów jest mniej w paczce. Niby są tańsze, ale teraz to już się nazywa "prmocja" czyli jak promocja się skończy to będą kosztować tyle co stare pampersy. Czas wysadzać dzieci na nocnik!!!Magda
    • Gość: Agachod Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 09.10.02, 14:30
      WitajcieTeż byłam na początku zafacsynowana nowymi pampersami, ale po paru dniach doświadczeń nie jestem w pełni z nich zadowolona. Rzeczywiście rzepy mają lepsze, ale niestety nie umywanią się do huggiesów, a poza tym parę razy zdarzyło nam się przemoknąć - zwłaszcza w nocy co nie zdarzało sie z hugiiesami.A te rysuneczki sa sudne, no ale niestety...papatki aga
      • Gość: magdasm Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 10.10.02, 09:15
        Ja się zniechęciłam do tych nowych Pampersów podwójniesad Po pierwsze jest ich mniej w paczce (62 zamiast 68szt); po drugie nie sa tak chłonne jak poprzednie (moje dziecko non stop miało odparzoną pupę, mimo częstych zmian pieluszek!!!).Może wiecie gdzie można jeszcze kupić stare Papmersy??? To jedyne pieluszki tolerowane przez pupę mojego 1,5 rocznego synka!!!Pozdrawiam Magda z Wrocławia
        • Gość: atunia Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 12.10.02, 17:11
          We Wrocławiu stare Pampersy dostałam w Plusie na Bezpiecznej (59.90 za 68 sztuk). Też mam wrażenie, że jakieś mniej chłonne od starych, Extra dry. Widocznie następne będą Koala Extra Dry, ale do tego czasu trzeba jakoś przeżyć. A, w Geancie w Koronie jest parę paczek, ale małych. A w tym Plusie zostawiłam tylko dwie paczki ;-), ale sądzę, że w Plusach i Biedronkach jeszcze może trochę tego leżeć, szczególnie w tych leżących przy blokowiskach na uboczu.PozrawiamAtunia
          • Gość: Edyś Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 12.10.02, 23:12
            Ja i tak uważam , że najlepsze pamperski to były te dla noworodków , niestety moja mała dość szybko z nich wyrosła. Teraz używamy zwykle pampersków, ale zdarza się sikać mojej córci też w hagiski. Oto moje spostreżenia:- przecieki po nocy (jak zaraz po przebudzeniu nie zmienię pieluchy) zdarzają się w każdej- kupka jak solidna a pieluszka na granicy wagi też potrafi wyskoczyć z każdej- cenowo są porównywalne ale: pampersy aktiv fit nie warte swojej ceny hagiski są lepsze dla pulchniejszych bączków, bo pielucha jest szersza rzepy koala są na szerokość takie jak w hagiskach ale chyba dłuższeZaprzyjażniona pani w sklepie z pieluchami powiedziała:Ja dla mojego synka biorę te których mam więcej i muszę stwierdzić, że raz jedne są lepsze raz drugie zależy od partii. Może ma i rację . Chciałam jeszcze napisać, że z pieluch basenowych hagisa wcale nie jestem zadowolona moja mała nie waży 8 kg pieluchy są do 11 kg a już mam problem z ich założeniem i po i zdjęciu pupa jest odciśnięta. Jak mi się te kończą to kupię kompieluszki pampersa. Widziałyście pieluchomajtki hagisa dla dzieci które uczą się korzystać z nocnika? Śliczne są już się nie mogę doczekać aż kupię mojej małej takie. Pozdrówka. :)
            • Gość: Edyś Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 12.10.02, 23:15
              Co do promocji to ciekawa jestem kiedy wrócą do swojej ceny?I kiedy sikanie w pamperski będzie droższe od sikania w hagiski? Wtedy chyba się przerzucę, a może moja mała zaprzyjażni się szybk z nocniczkiem?
    • Gość: komaja Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 09.10.02, 15:11
      Ja mogę polecić nowe Huggies standard, firma się postarała i nie mają już ceraty tylko materiał taki jak pampers ,rzepy niestety są ciensze niz w koala,ale cena super w Makro 8,50 za paczkę ( maxi szt 14+3 gratis)w sklepach 10 z groszami i jakość pieluszek naprawdę dobra polecam Magda
    • Gość: Dorota_zielinska Trzeba"oprotestować"nowe koala! IP: *.* 10.10.02, 11:26
      Dziewczyny,To skandal żeby już na samym poczatku używania tej nowości tak się do niej zrazić. W moim przypadku już pierwszego dnia pampers przemókł i to bardzo szybko.Co z tego że są estetczne i rzepy lepsze jeśli nie spełniają swojej podstawowej funkcji!!!Pytanie do Was-jak należy zaprotestować.Czy bezpośrednio do producenta-chyba tak, ale jak, emailem??W oczekiwaniuDorotaP.S. A "starych"z mojego doświadczenia wiem że nigdzie już nie można dostać.
      • Gość: ulcik Re: Trzeba"oprotestować"nowe koala! IP: *.* 10.10.02, 11:33
        Ups :( A dla nas są super :)Ale jak protest to tylko listem poleconym :)pozdrawiam ulcik
      • Gość: Gooh Re: Trzeba"oprotestować"nowe koala! IP: *.* 11.10.02, 11:41
        Dorotko,my z Brunem (prawie 1,5 rocznym ) jestesmy bardzo zadowoleni z nowych pampersów KOALA, nigdy nam nie przemokły - a już druga paczkę zaczeliśmy i duzo siusiamy ;)ale jesli chcesz kupić "stare" Pampersy - to są u mnie w sklepie - nazywa się "Selgros" - widziałam je tam jeszzce ze 2 dni temu...pozdrawiamGooh:hello:
      • Gość: Gdańsk Re: Trzeba"oprotestować"nowe koala! IP: *.* 11.10.02, 13:03
        My używamy "od zawsze" więc mam porównanie. Te nowe też są super (bardziej miękkie no i te rzepy ;) ) i nic nie przemaka. Może potrzebujecie już nieco większe? Sprawdź nim "oprotestujesz". Zauważyłam, że "my" wyrastamy z pieluszek prawie z dnia na dzień. :):hello:
      • Gość: magdasm Re: Trzeba"oprotestować"nowe koala! IP: *.* 11.10.02, 19:47
        Ja już to zrobiłam, Dorota!Mój Dominik od nowych Pampersów miał non stop odparzony tyłek! Zadzwoniłam na infolinię (0800120032 lub 0801) i tam przemiły pan powiedział, żebym przesłała im pieluszki, które mi zostały jako reklamację, oni je zbadają i odelą mi nową paczkęsmile Mam nadzieję, że uda się aby były to stare Pampersy.Swoje niezadowolenie możemy przekazać konsultantom na infolinii, może to coś dasmilePozdrawiamMagda (zwolenniczka starych Pampersów)
    • Gość: Dorcia25 Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 11.10.02, 22:40
      .
    • Gość: lea Re: !!!PROMOCJA !!! Nowe pampers koala IP: *.* 11.10.02, 22:42
      hej hej :hello:a my jesteśmy zadowoleni z nowych i starych pampersów :) i nigdy nie było problemów z odparzeniami ani z przemoknięciem.pozdrawiam -lea z Bartusiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka