Dodaj do ulubionych

Inglesina Magnum - pytanie!

IP: *.* 27.03.03, 21:29
Witajcie!Jestem szczeslią posiadaczką Inglesiny Magnum, wózek jest rewelacyjny, niestraszne dla niego sa wertepy, zaliczyliśmy nawet lepsze górskie szlaki tym wózkiem - jednym słowem sam miód.Zastanawiam się jednak jak długo można dziecko wozić w takim wózku, moja Justyna kończy właśnie rok. Czy jest to wózek odpowiedni dla takiego dziecka? czy raczej powinnam kupić niższy wózek spacerowy?Jak długo wasze dzieci jeździły w inglesinie?Nie tak dawno zdecydowałam sie sprzedać wózek i własnie jutro przyjeżdza zainteresowana dziewczyna go poogladać, a mi własnie zrobiło się żal tego wózka ... i tak się zastanawiam czy warto zamieniać taki wózek na zwykłą spacerówkę? Proszę, podzielcie się swoim zdanie.PozdrawiamRenata
Obserwuj wątek
    • Gość: mast Re: Inglesina Magnum - pytanie! IP: *.* 28.03.03, 08:35
      Co prawda moje dziecko jest młodsze od Twojego, bo ma 10 m-cy, ale wg mnie pojeździmy tym wózkiem jeszcze trochę.Wszystko zależy od tego, gdzie najczęściej chodzisz na spacery. Jeśli dużo jeździsz w terenie, po lasach, wertepach, po plaży itp. to zostaw sobie ten wózek. Natomiast jeśli głównie jeździcie po chodnikach i innych w miarę utwardzonych powierzchniach, to spokojnie możecie się z I.M. pożegnać. Ja ostatnio jechałam "dziadowskim" Graco City Sport po lesie i było nieźle :-). Natomiast mieszkam przy plaży i często tam chodzę, a tylko Inglesina nadaje się na takie podłoże....A jeśli chodzi o kwestię, czy ten wózek jest dobry dla dziecka starszego - czemu miałby być gorszy? Jest wygodny, praktyczny, a że siedzisko ma wysoko, to tylko lepiej, bo maluch nie nawdycha się tylu spalin i kurzu :-). Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka