ela-e22 13.02.07, 12:04 Polećcie sprawdzony, dobry fotelik samochodowy 0-13. Montowanie na stelaż niekonieczne, ma być wygodny dla dziecka i żeby wystarczył przynajmniej do 8- 9m-cy, z wkładką dla noworodka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziazosia Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 13.02.07, 15:32 Ja używałam fotelik firmy CONECO z wkładem dla malucha(super wyprofilowany i wygodny).Mogę odsprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 13.02.07, 16:26 maxi cosi cabrio my uzywalismy do 10 miesiaca a Ola nie nalezy do pchelek ! polecam stronke fotelik.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 13.02.07, 18:10 A ja polecam Concord Baboo - super w użytkowaniu, wizualnie ładne i b.wygodne dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar hmmm nie chodzi o wyglad 13.02.07, 18:50 najwazniejsze jest bezp maxi cosi cabrio sa bardzo bezpieczne www.fotelik.info Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 13.02.07, 19:54 Dowolny byle bezpieczny, a wkladka dla noworodka to imo zbedny gadzet. Tu testy zderzeniowe fotelikow: www.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=569 Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 13.02.07, 20:47 Dziękuję. Nawet nie wiedziałam,że Chicco i Peg Perego mają takie notowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Ramati,graco 14.02.07, 12:16 A co myślicie o fotelikach Ramati lub Graco Odpowiedz Link Zgłoś
monikar26 Re: Ramati,graco 14.02.07, 12:24 0-13 miałam Graco - byłam bardzo zadowolona (jest to jeden z większych fotelików i starczył nam do 8 mies.) 9-18 mam Ramatti - też jestem zadowolona. Plusem tego fotelika jest to, że odchyla się do pozycji półleżącej i dziecko może spać w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 14.02.07, 12:56 Roemer Baby Safe Plus. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 14.02.07, 23:29 albo maxi cosi,albo deltim grillo.ma wkładkę dla noworodka,ale jest bardzi seroki-tym samym wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
helginia Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 25.02.07, 11:23 Roemer Baby Safe Plus, własnie go odebralismy i jestesmy b.zadowoleni. wyglada na prawde solidnie, doskonała tapicerka podobna do sztruksu(synio na pewno nie bedzie sie pocił latem), no i najwazniejsze miejsce w testach. Odpowiedz Link Zgłoś
jonama Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 25.02.07, 13:34 Ja polecam Deltima Grillo 0-13 - dostałam uzywany od koleżanki i do tej pory nie miałam problemu, żeby mały się w nim ledwo mieścił. Synek waży 10 kg i spokojnie mieścił się w nim w zimie. Większośc poleca maxi - cosi, ale drugie tyle potem narzeka, że dzieciaczkowi w 6 m-cy w nim jest ciasno i nogi wystają. Polecam grillo za wzglęgu na funkcjonalność, wkładka dla noworodka i swoboda podczad podrózy. www.allegro.pl/item168398522_fotelik_0_13_kg_deltim_limitowana_wersja_kolorysty.html Przez przypadek spadkowy- naprawdę uważam że jest super i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 25.02.07, 16:56 ja miałam peg-perego. Niby taki super w crash testach a nie byłam z niego zadowolona. Dziecko siedziało w nim prawie na baczność, głowa jej leciala do przodu bo jeszcze nie potrafiła jej utrzymać - beznadzieja. Teraz ma juz 8 miesięcy więc spoko, ale dla noworodka odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 25.02.07, 17:57 A nikt Ci nie powiedzial, ze fotelik trzeba najpierw przymierzyc do auta? Bo to od wyprofilowania fotela/kanapy w aucie zalezy w jakiej pozycji bedzie fotelik i dziecko w nim. Wiec nie ma sensu pisanie ze sie go nie poleca z powodu pozycji ustawienia w aucie bo to mocno indywidualna sprawa. Bedzie to mialo sens jesli podasz w jakim aucie go mocowalas. Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: Polećcie fotelik samochodowy 0-13 26.02.07, 12:29 To w takim razie nie polecam go do Peugeota 206. I do podwozia classe peg perego też go nie polecam! Poza tym trudno coś dopasowywać bez dziecka w środku, a kupowałam go niestety przed narodzinami Nelki. No nic, myślę że to faktycznie cecha indywidualna. Teraz kupiłabym Romera albo maxi cosi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi_ha Cabrio. 26.02.07, 13:27 Ja mialam niestety chicco synthesis, bo wtedy ba taki bylo mnie stac, w dodatku z komisu, ale dla II Malca juz bedzie cabrio lub cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś