kara13 15.02.07, 22:58 Co o nim sądzicie? Mam dylema pomiedzy nim a Baby Dreams Bunny aukcja.onet.pl/show_item.php?item=163984908 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
detinka odradzam 15.02.07, 23:22 pisałam już o nim - szybko sprzedałam bo nadaje się dla lalek. Skorzystaj z wyszukiwarkim Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Jeep Wrangler wózek 16.02.07, 11:44 Ja też o nim pisałam w wątku z 4.02.07 Przeklejam: Kiedyś wypytywałam sprzedawcę o ten wózek, podał mi dokładne wymiary i okazało się, ze siedzonko ma mikroskopijne wymiary, jest wąskie i bardzo płytkie, a poza tym ten wózek nie ma blokady skrętnych kół, co uważam jest dużą wadą biorąc pod uwagę nasze nierówne chodniki, dziury itp. Jeśli szukasz naprawdę leciutkiej parasolki przewozowej z odchylanym oparciem polecam szczerze Chicco Caddy :199zł ( jeśli nie jesteś bardzo wysoką mamą) Ja używam Caddy przeszło dwa lata i wciąż jestem zakochana w tym wózku: w miarę duże jak na parasolkę przewozową kółeczka, dobra amortyzacja, świetnie wyprofilowane, głębokie siedzonko, jedyny minus: nisko osadzone rączki do prowadzenia ( dla mnie wielki plus, bo jestem niewysoka i większość parasolek prowadziło mi się fatalnie ze względu na wysokie rączki) ale dla wysokich mam jest to minus. O Caddy było tu na forum milion wątków, sama wiele razy go opisywałam, wózek nie zawiódł nas w żadnych warunkach, nawet po plaży ciągnęliśmy go tyłem z dzieciakiem w środku i spisał się super. No jedynie zimą w głębokim śniegu nie daje rady, ale to żadna parasolka z małymi kółeczkami nie daje. Ale Bd Bunny też jest polecany. Odpowiedz Link Zgłoś