janka39 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 12:44 kupilam bate (b ladne) ale oddalam, bo w srodku byla wszyta metka i balam sie ze bedzie synka uwierac teraz probujemy elefanteny (wygladaja na baaardzo dobre, no i dziecko nie wyglada jak 98% maluchow z osiedla ) Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 12:59 To te 98% w Bartkach chodzi? Bogate osiedle)) Kupuję: Richter, Superfit, Jela, Geox, Bartek-niestety, kiedy już nic innego nie pasuje. Aha, kupiłam brązowe adidaski w Deichmanie i kaloszki w Reserved) Uwielbiam też old navy, córa miała adidaski i trampeczki-boskie i wygodne. Teraz mnie czeka kupno sandał dla obojga Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 13:35 pade napisała: > To te 98% w Bartkach chodzi? Bogate osiedle)) Elytarne aaa, i jeszcze jedno: NIGDY nie kupilabym dziecku butow przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 23:08 aaa, i jeszcze jedno: NIGDY nie kupilabym dziecku butow przez internet Nawet modelu, który znasz? aga Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 13:31 Bartki ale teraz sie zbuntowalam i juz nie kupuje od ponad pol roku.Uwazam ze przeginaja z cenami. Czyli :bartki,Deichamn,Pepino i genialne sandalki piankowe z Decathlonu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 21:18 Nie kupuję butów bez przymierzania. Kupuję zwykle albo Naturino albo Ecco albo Superfity. Ostatnio kupiłam też sandałki i tenisówki Next (akurat Next bez przymierzania). Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 22:17 Bartek i Mrugla. Odpowiedz Link Zgłoś
izawojcik1 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 27.03.07, 21:31 Nie odwazylabym sie kupic butow przez internet, no chyba, ze wczesniej przymierzylabym je w sklepie. Kupuje glownie Geox. W poblizu Katowic jest sklep, ktory ma je w rozssadnej cenie, to znaczy taniej niz Bartki. Moj Tomek ma bardzo wysokie podbicie i szeroka stope i mam bardzo ciezko z doborem butow. Elefanteny odpadly, bo nawet szerokosc "W" nie byla odpowiednia. Geoxy sa szyte chyba na takie stopy "wysokie i szerokie" wiec leza jak trzeba. Bartki kupilam trzy razy, dwa razy na zime ( w tym i w zeszlym roku ) i teraz. Jestem z nich rowniez zadowolona. Ecco mialam jeden raz , w zeszlym roku, i byly to sandalki ( takie "sztuczne", ktore po zmoczeniu woda schly prawie w oczach). Niestety do innych ecco Tomek sie nie miesci wiec nawet tego sklepu nie odwiedzam. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
bell5 Re: do izawojcik1 27.03.07, 21:46 Czy możesz zdradzić, gdzie jest ten sklep? Jeśli tak daj namiary na zuza1999@op.pl Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: do izawojcik1 27.03.07, 21:56 ojej ja tez bym chciała wiedziec gdzie ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
izawojcik1 Re: do izawojcik1 27.03.07, 22:33 Sklep jest w Mikołowie w Auchanie, w galerii handlowej, zaraz obok Deichmana. Maja gino rossi, rylko, leste, geox dla dzieci i doroslych i bartki. Bylam dzisiaj, bo kupowalam buty dla jednej z forumowiczek )Troche sie rozejrzalam i twierdze, ze jest z czego wybierac. Rozmiarowka jeszcze w miare pelna. Niestety nie wysylaja i nie ma od tego odwolania. Takie maja zasady i juz.Jesli chcecie o cos zapytac to prosze smialo, moze pomoge. Sandalki rozm. 27 kosztowaly 109 zl, buty typu adidasy z siateczka 119zl- to geox, buty skorzane na dwa rzepy, bartek 139 zl ( wszystko rozm. 27) Podaje telefon do tego sklepu 0-32-73-694-51. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś