Dodaj do ulubionych

Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci???

• janka39 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 12:44
      kupilam bate (b ladne) ale oddalam, bo w srodku byla wszyta metka i balam sie
      ze bedzie synka uwierac
      teraz probujemy elefanteny (wygladaja na baaardzo dobre, no i dziecko nie
      wyglada jak 98% maluchow z osiedla wink )
      • pade Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 12:59
        To te 98% w Bartkach chodzi? Bogate osiedlesmile))
        Kupuję: Richter, Superfit, Jela, Geox, Bartek-niestety, kiedy już nic innego
        nie pasuje. Aha, kupiłam brązowe adidaski w Deichmanie i kaloszki w Reservedsmile)
        Uwielbiam też old navy, córa miała adidaski i trampeczki-boskie i wygodne.
        Teraz mnie czeka kupno sandał dla obojgasad
        • janka39 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 13:35
          pade napisała:

> To te 98% w Bartkach chodzi? Bogate osiedlesmile))

Elytarne wink

aaa, i jeszcze jedno: NIGDY nie kupilabym dziecku butow przez internet
          • agni71 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 23:08
            aaa, i jeszcze jedno: NIGDY nie kupilabym dziecku butow przez internet

Nawet modelu, który znasz?

aga
    • babsee Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 13:31
      Bartki ale teraz sie zbuntowalam i juz nie kupuje od ponad pol roku.Uwazam ze
      przeginaja z cenami.
      Czyli :bartki,Deichamn,Pepino i genialne sandalki piankowe z Decathlonu.
    • iwonabw Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 21:18
      Nie kupuję butów bez przymierzania. Kupuję zwykle albo Naturino albo Ecco albo
      Superfity. Ostatnio kupiłam też sandałki i tenisówki Next (akurat Next bez
      przymierzania).
      • oliwia244 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 26.03.07, 22:17
        Bartek i Mrugla.
    • izawojcik1 Re: Jakiej firmy buty kupujecie dla swoich dzieci 27.03.07, 21:31
      Nie odwazylabym sie kupic butow przez internet, no chyba, ze wczesniej przymierzylabym je w sklepie.
      Kupuje glownie Geox. W poblizu Katowic jest sklep, ktory ma je w rozssadnej cenie, to znaczy taniej niz Bartki. Moj Tomek ma bardzo wysokie podbicie i szeroka stope i mam bardzo ciezko z doborem butow. Elefanteny odpadly, bo nawet szerokosc "W" nie byla odpowiednia. Geoxy sa szyte chyba na takie stopy "wysokie i szerokie" wiec leza jak trzeba. Bartki kupilam trzy razy, dwa razy na zime ( w tym i w zeszlym roku ) i teraz. Jestem z nich rowniez zadowolona. Ecco mialam jeden raz , w zeszlym roku, i byly to sandalki ( takie "sztuczne", ktore po zmoczeniu woda schly prawie w oczach). Niestety do innych ecco Tomek sie nie miesci wiec nawet tego sklepu nie odwiedzam.

Iza Wójcik
      • bell5 Re: do izawojcik1 27.03.07, 21:46
        Czy możesz zdradzić, gdzie jest ten sklep? Jeśli tak daj namiary na
        zuza1999@op.pl
        Dziękuję i pozdrawiam.
        • maja285 Re: do izawojcik1 27.03.07, 21:56
          ojej ja tez bym chciała wiedziec gdzie ten sklep smile
          • dzidzia_ch i ja tez i jeszcze czy jest duzy wybor! 27.03.07, 21:58

• izawojcik1 Re: do izawojcik1 27.03.07, 22:33
          Sklep jest w Mikołowie w Auchanie, w galerii handlowej, zaraz obok Deichmana.
          Maja gino rossi, rylko, leste, geox dla dzieci i doroslych i bartki.
          Bylam dzisiaj, bo kupowalam buty dla jednej z forumowiczek smile)Troche sie rozejrzalam i twierdze, ze jest z czego wybierac. Rozmiarowka jeszcze w miare pelna. Niestety nie wysylaja i nie ma od tego odwolania. Takie maja zasady i juz.Jesli chcecie o cos zapytac to prosze smialo, moze pomoge. Sandalki rozm. 27 kosztowaly 109 zl, buty typu adidasy z siateczka 119zl- to geox, buty skorzane na dwa rzepy, bartek 139 zl ( wszystko rozm. 27)
          Podaje telefon do tego sklepu 0-32-73-694-51.

Iza Wójcik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka