mmm803 13.04.07, 07:30 jaki polecacie?zastanawiam się nad firmą Fisher Price ale nie jestem do końca przekonana?może Wy zasugerujecie mi coś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adarn Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 07:40 My mamy huśtawkę bujawkę z serii rainforest. Córcia miała straszne kolki do końca 4 miesiąca. JAk była bardzo malutka tylko rączki mogły ją wyciszyć. Rączki zastąpiła huśtawka. Nawet jak ją coś zabolało to od razu się uspakajała bez wybudzania. Teraz ma 5 miesięcy i lubi się w niej pobujać. Choć teraz bardziej atrakyjna jest dla niej mata. CZasem karmię z łyżeczki w bujawce bo na krzesełko jeszcze troszkę za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszki Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 10:08 Witam, my mamy lezaczek bujaczek Fischer price, jesteśmy bardzo zadowoleni. Moja siostra ma tez taki i nasze dziewczynki są szczęśliwe. Leżaczek jest ok, nam nie raz uratował kręgosłupy!!! A Lenka i Marysia lubią w nich siedzieć ( mają pałąk z zabawkami, wibracje, mogą służyć do 3 lat ) Polecamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 10:15 Nie wiem czy o taki ci chodzi,ale ja mam podobny i super sie sprawdził i sprawdza do dziś. www.allegro.pl/item182231563_fisher_price_07_lezaczek_bujaczek_wibracje_expres.html Odpowiedz Link Zgłoś
jutrynka22 Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 14:57 witam ciepło, rowniez mam w zamiarze kupic synkowi 4 mies lezaczek bujaczek i juz prawie zdecydowalam sie na ten jaki wyzej mama_ameli podala link. Kuszacy jest i wazne ze do 18 kg. Jesli ktos jeszcze ma taki lub podobny to prosze o opinie. Do autorki postu-ja bylabym za lezaczkiem wlasnie do 18 kg, z palakiem z zabakwaki itp.A ten fisher price wydaje mi sie sensowny pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 15:35 ja mam jakis bezfirmowy, mozna czyscic, ma ładne kolory i rózne pozycje do siedzenia i budke składana. córka ma pare tygodni i lubi w nim polezec nawet nie najkrócej. niestety nie ma zabawek. kup po prostu higieniczny i wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mewa Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 16:26 Fisher Price nie ma regulowanego oparcia a dziecko dopóki nie siedzi czyli około pół roku powinno leżeć na płasko. Więc poza tym że są rzeczywiście śliczne te leżaczki to kompletny bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Do ewa_mewa 14.04.07, 22:56 Z ta pozycja lezaca to nie przesadzaj, moze byc pollezaca ale taka, z ktorej dziecko nie ma szans sie do siedzenia podniesc. Oczywiscie nie za dlugo. A na wmiare miekkim lezaku dziecko przyjmuje pozycje zblizona do pozycji w brzuchu mamy Odpowiedz Link Zgłoś
jeszki Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 21:24 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=184578886 Opisywałam ten właśnie leżaczek i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
renked Re: leżaczek bujaczek????????????? 13.04.07, 22:36 Ja jestem bardzo zadowolona. Co prawda jest on dość głęboki i nie można leżeć w nim na wznak, ale ja wkładam w niego podusię i moja niunia leży sobie w pozycji półleżącej. Pałąk doskonale się sprawdza, moja mała bawi się nim bardzo często (zwłaszcza gdy jesteśmy w kuchni), można jeszcze wymieniać na nim zabawki. Bujaczek do tego ma wibracje, ale nie wszystkie dzieci to lubią (moja uwielbia). Mam, używam, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: leżaczek bujaczek????????????? 14.04.07, 06:05 my mamy hustawke FISHER PRICE. jest super Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: leżaczek bujaczek????????????? 14.04.07, 21:51 fisher price rewelka, ja mam tez z hustawka. na allegro sa. polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onawienaj Re: leżaczek bujaczek????????????? 14.04.07, 22:53 Oj niestety ten fisher price to bubel jakich malo. Wyglada bajerancko, ale to tylko na zdjeciu. Nie dosc ze nie ma regulacji oparcia, to jeszcze dziecko pod pupa ma kawal zwyklej deski, wiec ten lezaczek nie dopasowuje sie do cialka dziecka jak inne. Maluch przez caly czas siedzi na desce i nie ma mozliwosci jej wymontowac. Nie wygodny Fajne jest to, ze ma palak z zabawkami, ale taki palak i do zwyklego fotelika mozna dokupic i zamontowac. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Re: leżaczek bujaczek????????????? 14.04.07, 22:58 Ja mam starszy model, z dwustopniowym oparciem. Wazne, ze nie ma dechy pod plecami, pod tylkiem to nie taka znowu straszna bzdura.. Odpowiedz Link Zgłoś
onawienaj Re: leżaczek bujaczek????????????? 14.04.07, 23:07 A czemu mialaby ta deska sluzyc, poza łatwoscią umocowania mechanizmu do wibracji? Napewno nie wygodzie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
onawienaj do agaruda1 14.04.07, 23:08 Z tego co wiem starsze modele rowniez nie maja dwustopniowego oparcia. Maja jedynie regulacje kata pochylenia calego fotelika, ale nie oparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Re: do agaruda1 15.04.07, 14:38 www.allegro.pl/item181766432_fisher_price_5a_lezaczek_bujaczek_do_18kg.html ja mam ten. on ma dwustopniowe oparcie a nie pochylanie sie calego lezaka. Jest naprawde w porzadku i posluzy mi jeszcze jako fotelik bujany Mlody bardzo sobie go chwali, chociaz na jakis czas przestalam go tam sadzac, bo nie ma 5 punktowych pasow i sie podciagal - to jedyna chyba wada Wroci do lask niedlugo, jak mlody zacznie chodzic i sam na krzeselku siadac. Odpowiedz Link Zgłoś
marta86star Re: leżaczek bujaczek????????????? 14.04.07, 23:51 Witam! My mamy hustawke Fisher Price www.fisher-price.com/fp.aspx?st=132001&e=detail&selcat=bgsw&pid=32468 i lezaczek Mamas&Papas www.mamasandpapas.co.uk/product_details.php?id=4593409&type=I obie rzeczy idealnie sie sprawdzaja u naszego 3 miesiecznego Kubusia, wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
leo2006 Re: leżaczek bujaczek????????????? 15.04.07, 00:11 My mamy hustawke Fisher Price "Aquarium Take Along Swing", goraco polecam bo swietnie sie sprawdza. Maly rano zawsze w niej zasypia (teraz skonczyl pol roczku), chetnie sie bawi i b. interesuje sie mrugajacymi swiatelkami, rybkami, slucha melodyjek itp. Kiedy pierwszy raz w niej siedzial byl autentycznie zachwycony. Tez zastanawialam sie czy kupowac i ciesze sie, ze sie zdecydowalam. Jest na baterie, wiec husta sie sama i mozna w tym czasie cos samemu zrobic. Jako dodatkowy lezaczek wykorzystuje tez fotelik samochodowy, wiec kolejny trzeci lezaczek nie jest juz potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek a moje maluchy nie lubia... 15.04.07, 01:19 ...lezec w lezaczkach dlatego lepiej duzych pieniazkow nie inwestowac... moje wola lezec na plasko, wlasnie szukam maty, a w lezaczki zainwestowalam, bo myslalam, ze dlugo beda z nich korzystac kupilam Chicco za 250pln/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
kita_76 Re: leżaczek bujaczek????????????? 15.04.07, 08:35 My mamy Fisher Price, ale taki zwykly bez specjalnych bajerow, ma siedzonko z doczepionym od razu kocykiem i palak z zabawkami, aha, no i wibracje, ale z tego wlasciwie nie korzystamy, dzidzia nie specjalnie lubi, za to czesto sie bujamy, korzystamy z lezaczka sporo bo mala cierpi na refluks i nie bardzo moze lezec wiec czesto ja wkladam wlasnie do lezaczka, u nas sie sprawdzil (zaczelysmy tak od 3 miesiaca), pzdr Odpowiedz Link Zgłoś