merynosek 13.06.07, 15:07 Czy jest jeszcze dzisiaj promocja na fioletowe pieluszki TESCO? Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyamama Re: Tesco-pieluszki 14.06.07, 16:25 tak, dzisiaj zakupilam paczke za 24 zl z groszami. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Tesco-pieluszki 14.06.07, 17:19 jest do 27.06 albo do wyczerpania zapasów. Odpowiedz Link Zgłoś
julita.j Re: Tesco-pieluszki 16.06.07, 13:44 Właśnie dzisiaj mój mąż kupił te fioletowe pieluchy za 23,19 zł i niestety są one ceratowe. A przeczytałam kiedyś, że fioletowe są bez ceraty w przeciwieństwie do białych, które są ceratowe. W ogóle wszyscy bardzo zachwalają te fioletowe, że mają taką jakość jak pampersy, ale jak moga mieć taką kjakość, skoro mają ceratę. Odpowiedz Link Zgłoś
zulam3 Re: Tesco-pieluszki 16.06.07, 14:09 Zdziwiłam się tym co napisałaś, nigdy nie były ceratowe, aż poświęciłam ostatniego posiadanego przeze mnie pampka-rozkroiłam te i te-są identyczne. A moje dzieci w nich nie mają odparzeń... Może mąż kupił inne pieluchy, "te" tesco są ponad 24 pln??? Odpowiedz Link Zgłoś
zulam3 Re: Tesco-pieluszki 16.06.07, 14:14 Konkretnie o tych piszę www.tesco.pl/oferta/baby/higieniczne.php Normalnie są droższe o ok. 10 pln Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Tesco-pieluszki 16.06.07, 14:12 to chyb nie te fioletowe Tesco kupiłaś, moje są nieceratkowe, opakowanie z tyłu jest fioletowe a z przodu na zielonym tle maluszek i jego mama, mamy 5 z napisem Junior, unisex nappies, są świetnej jakości i na 100 % nie są ceratkowe Odpowiedz Link Zgłoś
julita.j Re: Tesco-pieluszki 16.06.07, 14:20 Rzeczywiście mój mąż kupił inne pieluchy. Dziękuję Wam za odpowiedź. Następnym razem sama pójdę i kupię dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Tesco-pieluszki 17.06.07, 10:00 ja kupiłam niedawno paczkę i są ok. na razie młodzież się w nich nie przesikuje. a w paprach zdarzało sie to dość często. Odpowiedz Link Zgłoś