magdzik777 15.06.07, 10:07 gdzie kupię we Wrocławiu jakieś fajne espadryle dla mojej córki w rozmiarze 27? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: espadryle 15.06.07, 10:10 w zeszłym roku były w coccodrillo, może tam poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: espadryle 15.06.07, 14:40 Fakt, w zeszłym roku na letniej wyprzedaży w Cocodrillo kupowałam espadryle po 1 zł i 5 zł . Bardzo ładne sandałki-espadryle widziałam w Auchan na hali - tylko pomarańczowe, rozmiar 27 był, kosztowały chyba 19 zł. Akurat wróciłam teraz z Kołobrzegu, gdzie po 30 zł były espadryle w zieleni (takiej limonkowej), turkusie i różu ozdobione sercem z cekinów - rozmiarówka od 22 w górę. Jadę tam z powrotem z małą za tydzień i pójdę z nią po te espadrylki (miały podeszwę pociągniętą gumą, więc były dosyć sztywne). Jakbyś chciała, aby Ci kupić to daj znać - obok jest poczta, a espadryle pakowane są elegancko do pudełka, więc mogę od razu wysłać Odpowiedz Link Zgłoś
malinka255 Re: espadryle 15.06.07, 14:56 jesli podobaja ci sie next, moge sprowadzic na 27 czerwca; malinka-gg-1153997 Odpowiedz Link Zgłoś