Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Espadryle chanel

27.05.15, 04:12
    Zachorowałam na espadryle chanel. Na allegro są różne oferty, cena wysoka między 300 a 400 zł. Bajeczne kolory, pięknie wytłoczone logo na zamszu. Ale czas oczekiwania na zamówienie 3 tygodnie. No i pytanie. Oryginał, czy podróbka. Taki czas oczekiwania od razu budzi podejrzenia, że przesyłka idzie gdzieś z fabryki z Chin. W sumie chyba wiem, że to niemożliwe, żeby to był oryginał, ale poradźcie, co by nie wyrzucać takiej kwoty w błoto. Odpowiednik polskiego producenta 69 zł. I żeby nie było, też ładne, tylko bez magicznego logo.
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Espadryle chanel 27.05.15, 09:22
        Moim zdaniem to podróba i to ordynarna. Kilka dni temu przeglądałam na niemieckim amazonie espadryle. Zwykłe szmaciaki jakichś hiszpańskich firm, których nazwy nic mi nie mówiły, były po ponad 100 euro, tak samo TH był droższy niż to, co napisałaś.
      • edelstein Re: Espadryle chanel 27.05.15, 11:40
        Podroba.Espadryle TH sa w tej cenie.
      • oliwka85x Re: Espadryle chanel 27.05.15, 12:40
        Mówisz o tych takich co na górze mają dwa takie skrzyzowane CC?
        Podrób na bank!
        • mikosz234 Re: Espadryle chanel 27.05.15, 15:51
          No właśnie te, widziałam je nawet na jakiejś dziewczynie i nie wyglądały strasznie. Nie odważyłam sie zapytać, gdzie kupiła. Skoro podróba, to nawet nie będę zawracać sobie głowy.
      • 9agatka Re: Espadryle chanel 29.05.15, 09:16
        A co za różnica, czy z logo, czy bez? W tej cenie kupisz buty z prawdziwego zamszu w jakimś polskim sklepie stacjonarnym.
      • kika.1986 Re: Espadryle chanel 31.05.15, 19:33
        www.polyvore.com/cgi/shop?.locale=pl&.search_src=masthead_search&query=espadrille%20shoes

zobacz, tyle pieknych espadryli. droższe i tańsze. płaskie i na koturnie. czy logo chanel na, bądź co bądź, szmaciakach to taki must-have?...

kika
        szafa-kiki.pl/
        • taki-sobie-nick Pewnie, co innego logo 31.05.15, 20:15
          Marcusa Neimana za bądź co bądź, szmaciaki za jedyne 7000 zł lub Chloe za jedyne cztery tysiące.

Z pewnością tego właśnie szuka autorka. :-PPP
      • zewszad_i_znikad Re: Espadryle chanel 02.01.16, 23:54
        A propos: czy istnieją niedrogie espadryle na obcasach do 3 cm wysokości?
      • olaztopola Re: Espadryle chanel 03.01.16, 20:02
        oryginalne na bank. jak wszystko na all
      • aleksza03 Re: Espadryle chanel 11.01.16, 08:20
        Od 4 lat jestem absolutnie rozkochana w espadrylach! Mają w sobie ten południowy klimat, który dodaje każdej stylizacji lekkości i luzu. Na chanelki jeszcze mnie nie stać, ale w zimowych wyprzedażach kupiłam sobie kilka par z LaMody i jestem baaaardzo zadowolona. Polecam Wam Dziewczyny, szczególnie platformy z Guess :)

lamoda.pl/explore/buty/espadryle

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka