monikacc 01.08.07, 18:43 Czy ktoś może mi wyjaśnic co to za przesyłka????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Przesyłka InPost 01.08.07, 19:15 InPost to firma, coś pomiędzy pocztową a kurierską. Zdaje się, że mają stronę, www.inpost.pl Kilka miesięcy temu znajomy testował i wysłał kilku osobom koperty z blokiem rysunkowym - dostałam jedno awizo, drugie awizo, potem cisza, a potem po kilku tygodniach sąsiad mi przyniósł i powiedział, że ktoś ją przyniósł dla nas - a na kopercie pieczatka "zwrot do nadawcy". A jednak dotarła, łech łech łech. Z koperty przepisałam ci adres strony. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Przesyłka InPost 01.08.07, 19:37 To taka malutka konkurencja poczty polskiej Żeby odebrać przesyłkę trzeba się udac do najbliższej ich placówki, znajdziesz ją na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_tusi_06 Re: Przesyłka InPost 01.08.07, 21:50 wysyłamy w pracy część przesyłek inpostem, ale kienci się skarżą, bo to tanie to (1,85), ale za to długo idzie. Przynosi kurier do domu, ale jak Cię nie ma to zostawia awizo w skrzynce, następnie to awizo jest z reguły wyrzucane przez listonosza poczty, bo nie przepadają za sobą. Także póki co nie polecam tej firmy, lepiej zapłacić więcej za pocztę priorytet i mieć spokój. Odpowiedz Link Zgłoś