paty_mama_olenki 29.06.03, 18:10 Prosze o opinie na temat wozka Deltim Voyager. pozdrawiam Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnysek Re: wozek Deltim Voyager 01.07.03, 10:01 Ja niestety nie mam doswiadczen z tym wózkiema ale widzialam ze jest nominowany przez Dziecko do "najlepszy produkt roku 2003" , wiec chyba jest dobrym wózkiem Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
a-slusar Re: wozek Deltim Voyager 01.07.03, 12:11 My mamy ten wózek. Jest bardzo dobry (na razie). Jestem mamą od 2,5 tygodnia, ale chodzimy na spacery. Ja go lubię i moja kruszynka również. Nie jest zbyt ciężki (wiadomo, wózek swoje musi ważyć; dla porównania inne markowe wózki potrafia być cięższe), dobrze resorowany. Ma wiele przydatnych funkcji. Duże pompowane koła robią swoje. Wady - słaby dostęp do kosza na zakupy przy opcji dla noworodka (gondolka), sytuacja ulega poprawie po złożeniu wózka do spacerówki. Trochę "ściąga" mi do lewej strony, ale to chyba kwestia ustawienia kół lub śki. Na razie mi to nie przeszkadza. Ogólnie - bardzo polecam Ala Odpowiedz Link Zgłoś