lubo36 17.08.07, 21:00 Jaka jest ich jakość? Czy nic się nie dzieje po praniu? Wzornictwo badzo mi się podoba. Czy polecacie? Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: ubranka tup tup 17.08.07, 21:49 Moim zdaniem bardzo dobra. Moje dzieci maja sporo ciuchow TupTup. W ubraniach po synu chodzi teraz corka i wciaz sa swietne. Bardzo lubie zwlaszcza ich ogrodniczki sztruksowe i bodziaki (jako jedne z niewielu maja dlugi rekaw, ktoy jest naprawde dlugi a nie 3/4). W kazdym razie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: ubranka tup tup 17.08.07, 21:50 Jak dla mnie też są OK, też mam kilka sztuk, niektóre całkiem wiekowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: ubranka tup tup 17.08.07, 23:29 a ja mam inne zdanie - jakość adekwatna do niskiej ceny. Body krótki rękaw z napisem brazil, używane od czerwca jest hmmm mocno zużyte. Drugie body z długim rękawem nie da się założyć, jest źle skrojone - długie i bardzo wąskie. Więcej nie kupię, zamawiałam przez www, wolę w supermarkecie coś zakupić, pomacać wcześniej i ocenić, jak ubranko zachowa się po praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: ubranka tup tup 18.08.07, 10:19 własnie chciałam to napisać, też kupowałam z www kilka ubranek i KICZ straszny- wyrzuciałm bo do niczego się nie nadawały (to chyba są jakieś odpady) ale ze sklepu te które mam (kupione wcześniej) to dobrej jakości i te polecam. nie wiem dlaczego tak robią , zresztą w necie mają cały czas to samo pozdr.k. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: ubranka tup tup 18.08.07, 19:31 Ja kupowalam w sklepie i sa super a wzornictwo czasem ladniejsze od innych! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ubranka tup tup 18.08.07, 19:40 Mam raptem jeden rampersik - był dosyć drogi, ale cena adekwatna do jakości. Właśnie używa go trzecia corka, a ubranko wciąż w super stanie - doskonalej jakości bawełna! Z tym, że kupione jakieś 4 lata temu. aga Odpowiedz Link Zgłoś
martol79 Re: ok 19.08.07, 18:49 ja tez mogę polecić , ciuszki bardzo ładne , dobrej jakości i po praniu nic sie nie wyciąga . Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: ubranka tup tup 20.08.07, 09:31 bardzo lubię, syn miał i ma mnóstwo ubranek (kolejne dzieci w nich chodzą), wzornictwo zaspakaja moje potrzeby estetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: ubranka tup tup 21.08.07, 12:49 Kupowałam body (cały czas te same - czerwone, tylko w różnych rozmiarach) - bardzo dobra jakość moim zdaniem, niezbyt grube, nie rozciągają się. Ostatnio kupiłam też czerwone, ale z taką fajną buźką dziewczynki. Inne rzeczy też mi się podobają, ale wcale nie są takie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubo36 Re: ubranka tup tup 21.08.07, 21:33 Dziewczyny dzięki za odpowiedzi. Będę chciała kupić tam płaszczyk zimowy dla małej,więc zajrzę do tup tupa tym bardziej że mam ich sklep firmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaw Re: ubranka tup tup-drogo 22.08.07, 10:08 Ja też mam body firmy tup tup,trzyma się dzielnie od 3 m-cy, a mam je po innym dziecku ale przyznam że te sklepy są drogie, przynajmniej mój-na Kondratowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
agatunia1977 Re: ubranka tup tup 21.08.07, 22:50 Krzyś dostał w prezencie jeden komplet z tej firmy (bluza frotkowa, bawełniane grodniczki i bluzeczka z długim rękawem). Bluzę nosi odkąd tylko zrobiło się trochę cieplej, ogrodniczki od pół roku. Na bluzie śladów zużycia brak. Ogrodniczki mocno eksploatowane (raczkowanie) trzymają się dzielnie. Przyczepić się mogę jedynie do bluzeczki. Nie tyle do jakości, co do kroju - dekolt ma tak wąski, że nie dałam rady jej synkowi przełożyć przez głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: ubranka tup tup 22.08.07, 10:55 Kupowałam kombinezon przez www i kilka rzeczy w sklepie, jestem bardzo zadowolona, ubranka służą niejednemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś