kate70 16.11.07, 16:09 Proszę o opinię na temat zabawek z Biedronki. W aktualnym katalogu prezentów podoba mi się kasa, kuchnia i pralnia,ale nie jestem przekonana co do ich jakości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2in1 kuchnia/pralnia z Biedronki 17.11.07, 11:35 Ja też chciałabym dowiedziec się czegoś o tych zabawkach a dokładnie jaka jest wielkiść kuchni bo wydaje mi się, że jest raczej z tych małych. I czy ma otwierane drzwiczki i piekarnik. Poza tym kupiłam kiedyś w Biedronce zabawki Wadera i są bardzo dobrej jakości oraz Ciasto Plasto i też super. Dlatego teraz chętnie kupiłabym tę kuchnię, kasę sklepową i wóz strażacki. Napiszcie może ktoś widział już to z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: kuchnia/pralnia z Biedronki 17.11.07, 12:33 Witam. Ja kupiłam bardzo podobna kuchnie ( tylko w Auchanie) tylko czerwoną Jest duża, wysokość blatu 43 cm. Jakościowo myślę, że fajna. Będzie prezentem więc nie wiem jeszcze na ile wytrzymały jest plastik. Nie widziałam pudła kuchni w biedronce , więc nie wiem czy to ta sama firma, ale kuchnia jest identyczna ...ta z Biedronki ma dodatkowo taki błękitny narożnik dołączenia. Mogę Ci wysłać na maila zdjęcie pudła naszej kuchni. A jeśli chodzi o jakość biedronkowych zabawek...są różne , bo firmy są różne. W Biedronce też kupiłam tylko zabawki Wadera ( do piasku i małe autka), więc wiele powiedzieć nie mogę , bo firma sprawdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
hypnosa Re: Zabawki z Biedronki 17.11.07, 20:40 Ja czesto kupuje dla synka zabawki w biedronce. Są w atrakcyjnych cenach i nie do zdarcia. Tez sie zastanawiam nad kasa. Tylko nie wiem czy dla chlopaka bedzie to trafiony zakup? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalgosi Re: Zabawki z Biedronki 17.11.07, 21:09 Witam z jakością jest różnie. Najlepiej jest zawsze iść otworzyć opakowanie i podotykać. Plastik można "wyczuć" w dotyku czy dobry czy badziewny. Z ostatnich zakupów biedronkowych mam tablicę i oceniam ją bardzo dobrze. Córcia się świetnie nią bawi, jest stabilna a plastik ok. Też myślę o kasie, ale najpierw oczywiście podotykam Mamy już kilka zabawek z biedronki i czasem też na prezent kupowałam i wszystkie jak na razie ok. Odpowiedz Link Zgłoś