markos011 07.12.07, 10:27 prezent dla 7letniego chłopaka na urodziny.Musze mieć prezent na dzisiaj ale nie mam żadnego pomysłu.Do sklepu lecę około godziny 13tej i do tej pory proszę was o podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati986 Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 10:35 jest taka świetna gra "geomag". Różne zestawy, zabawa polega na łączeniu kulek i patyczków-patyczki są magnesami, kulki są metalowe. Zabawa naprawdę jest ciekawa i rozwija wuobraźnię. dostaniesz je w sklepach "cartoons planet" a tu link na allegro (niestety, są drogie) www.allegro.pl/search.php?string=geomag Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 10:37 jesli ma chłopak playstation to kup mu gre z kamerką.przednia zabawa.choc tez nie tania niestety Odpowiedz Link Zgłoś
markos011 Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 10:37 Dzięki. Niestety u nas nie ma takiego sklepu. A ja zamówię na allegro to długo by szło...a prezent potrzebny na dzisiaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
markos011 Re: lego piraci 07.12.07, 11:06 krwawakornelia napisał: > a czym sie interesuje? No właśnie i tu jest kłopot,bo nie wiem( Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 11:07 Możesz kupić Scrable dla dzieci, naprawdę świetna zabawa. Albo globus, albo "Atlas Zwierząt", albo Lego, albo jakis zestaw do rysowania (aerografy, jakies pidaki - jest ich całe mnóstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 11:07 przepraszam, miało być pisaki Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 11:26 Aha, synek mojej koleżanki lubi: bierki, "Księgę czarów" to jakaś książka z gadżetami, płyty edukacujne, a z zabawek to Hot Weels. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: podpowiedzcie mi szybko, co na 07.12.07, 11:28 Może porządne kredki, taki mega zestaw np z Faber Castel????? Odpowiedz Link Zgłoś