neniach 28.08.03, 12:06 W Tesco pojawily sie nowe "PAMPERSY TOTAL CARE" za jedyne 39.99 w róznych rozmiarach.Zastanawia mnie jednak czym sie roznia od normalnych i czy warto ich kupic?Moze juz ktos je wypróbowal. Prosze o opinie. pozdrawiam nenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopytko1 Re: Promocja na pampersy 28.08.03, 12:33 Hej,jeszcze nie wiem czy są lepsze ale napewno jest ich mniej w paczce niż zwykle,na samych "4" jest mniej o 8 sztuk niż w poprzednich ...I mają trochę mniej zabawne rysunki...Ale czy są lepsze ...nie wiem bo mam jeszcze ze 20 szt. straych "3". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Promocja na pampersy 28.08.03, 12:55 Hej ! My wypróbowaliśmy, niczym się nie różnią,może ciut cieńsze, a poza tym poprzednia wersja Pampersów miała ładniejsze i zabawniejsze rysunki.No i jest ich mniej w paczce, więc dlatego są tańsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmureczka Re: Promocja na pampersy 29.08.03, 00:10 Hej!Uwazajcie, bo tansze sa chyba tylko w Tesco. Ja kupilam czworki w Carfourze za 47 zl, chociaz faktycznie jest ich mniej i moim zdaniem sa duzo gorsze. Nie wiem, mam wrazenie, ze sa duzo ciensze i po godzinie moja corcia ma juz mokrawo. Chyba wyprobuje huggisy. Sa lepsze?Chmureczka Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do chmureczki 30.08.03, 08:49 chmureczka napisała: > Chyba wyprobuje huggisy. Sa > lepsze? Witam! Ja wypróbowałam już wiele różnych pieluszek jednorazowych, w pampersach moja córcia się odparza, ne bella happy i Lovmi ma uczulenie ( ma po nich rumień na pupie ), a Huggies są super, gdyby nie te pieluszki pewnie musiałaby być na tetrze. Najlepsze są Huggies Freedom ( mięciutkie, przewiewne, chłonne i mają super rzepy, szerokie i elastyczne, w hurtowni płacę za nie 42,99 za 56szt ) i Huggies Pull-Ups ( majteczki, różowe dla dziewczynek, niebieskie dla chłopców, te dla dziewczynek z Myszką Miki z przodu i w serduszka, świetne do sukieneczki latem, ale są dużo droższe, w promocji płaciłam 19,90 za 17szt) Są też huggies Soft&Dry, dużo tańsze, ale trochę gorsza jakość od freedom, za mega paczkę 84szt zapłaciłam w geant 49,99. Na dzień są dobre, moim zdaniem w niczym nie ustępują zielonym pampers, a przynajmniej nie mają żadnego zapachu, bo pampersy czasem mają taki chemiczny zapach. Pozdrawiam, Monika ( mama Alka-5,5 roku i Mai-13 miesięcy ) Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re:troche inne pieluchy :-) 29.08.03, 07:15 kupiłam ostatnio w rossman-ie w Park-u Wola pieluchy w bordowej paczce za 20,99zł / chyba jest ich 29/.są milutkie tak jak pampersy i naprawdę super. POLECAM. Ja juz coprawda zakładam maluchowi tylko do spania.....ale moze innym mamom spodobają się one no i ich cena Odpowiedz Link Zgłoś
anati Re: Promocja na pampersy 29.08.03, 21:26 Witam... Ja z moją córcią kupiłyśmy ostatnio i są o wiele lepsze od tych starych I nie jest to nic podejrzanego,bo nie tylko w Tesco jest ta promocja.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolach73 Re: Promocja na pampersy 05.09.03, 21:55 Ja nie jestem z nich zadowolona. Poprzednia wersja była lepsza były miększe, bardziej kolorowe. Te są twarde ubogie kolorystycznie a pozatym sztywne i mojemu synkowi co chwilę przeciekają bokiem już nie mówiąc że ma mokrą pupę. Więc narazie zaciągamy pasa i kupujemy fioletowe pampersy /drożyzna/ ale cóz tak trzeba. Huggisów nie toleruje więc pomyślę może o fioletowych Tesco. pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Promocja na pampersy 05.09.03, 22:21 Jak dla mnie, to sa te same pampersy, tylko zmieniono ilosc w paczce i rysunki na pieluszkach. jesli chodzi o miekkosc, to porownywalam przed dwiema godzinami, bo mam i stare i te nowe - wydaje mi sie, ze te nowe sa nawet mieksze w srodku. Grubosc ta sama - chlonnosc - okaze sie, bo zalozylam nowego Pampersa corci na noc. Jesli widze jakas zmiane, to moze nowe sa odrobine wieksze (w rozmiarze 4)... aga Odpowiedz Link Zgłoś