Dodaj do ulubionych

zmywarka-Bosh?Candy?

21.06.08, 18:21
witam
mozecie polecic zmywarke Bosha i Candy? Która lepsza? Cena najlepiej do 2000tys
Obserwuj wątek
    • g_nn Re: zmywarka-Bosh?Candy? 21.06.08, 20:22
      Napisz czy masz upatrzone konkretne modele?
      Mam Bosha, generalnie jestem zadowolona, ale po kupnie okazało się ze miejsce w
      kuchni jest schrzanione – firma od mebli źle wymierzyła i teraz wystaje poza
      ciąg kuchenny a jest duża uncertain
      • elsiane Re: zmywarka-Bosh?Candy? 21.06.08, 23:00
        niech poprawiaja zamiast placic za brak profesjonalizmu! albo zmienia albo nie
        placisz,bosze ja tam bym nie wytrzymala gdyby bylo cos nie tak jak chcialam.u
        mnie wszystko musi byc cacy
        • zapmama Re: zmywarka-Bosh?Candy? 22.06.08, 00:16
          Proponuję żebyś przeszukała archiwum forum znajdz jakies info na temat zmywarek
          albo poczytaj opinie w sklepach internetowych czy na allegro. Zawsze tak robie
          zanim kupie cos do mieszkania smile
          • redik1 Re: zmywarka-Bosh?Candy? 23.06.08, 00:47
            witam
            z opiniami pod produktami nie pomyślałam zmywarki szukam przez internet...moze
            przez nawał pracy gdzieś mi to umknęło ;/ przejechalam się po sklepach i
            wybrałam dwie

Candy CSF 4570E
            HYPERLINK
            "www.hoopla.pl/Candy%2CZmywarka-CANDY-CSF-4570E,prod,63103.html"http://www.hoopla.pl/Candy%2cZmywarka-CANDY-CSF-4570E,prod,63103.html
            sugerowałam się ceną jest tansza o prawie siedem stów niz w normalnym sklpie ale
            pojemnosc ma mala
            i Bosha SGS tez tansza ale jedak duuuzo drozsza od Candy
            HYPERLINK
            "www.hoopla.pl/Bosch%2CZmywarka-Bosch-SGS-55E92EU,prod,1234.html"http://www.hoopla.pl/Bosch%2cZmywarka-Bosch-SGS-55E92EU,prod,1234.html
            No i poza wielkoscia nie wiem skąd wynika ta roznica w cenie? firma?

• greenwitch Re: zmywarka-Bosh?Candy? 23.06.08, 10:28
              Hej,
              poczytaj opinie o produktach na stronach: www.ceneo.pl lub www.skapiec.pl
              Tam tez porownac mozesz ceny sprzetu w roznych sklepach...
              Moi znajomi generalnie narzekaja na zmywarki Bosha (czesto psuly sie lub zapychaly dysze doprowadzajace wode do natryskow i naczynia byly niedomyte).
              Ja tez wahalam sie dlugo i z polecenia kilku znajomych kupilam zmywarke Electrolux. Kupilam ja w sklepie internetowym przeszlo 500 zl taniej niz w sklepie i tez dostalam gwarancje.
              Zmywarka dziala juz pol roku i jestem bardzo zadowolona - myje idealnie, znawet bardzo zabrudzone, pozasychane naczynia.
            • berciunia1 Re: zmywarka-Bosh?Candy? 24.06.08, 13:52
              Koniecznie bosch i to najlepiej z numerem seryjnym zaczynającym się od SGS to
              najepsze zmywarkismile wiem od gościa , który naprawia taki sprzet- i kiedyś jak
              był u nas do pralki i zobczył naszą zmywarke to powiedział że to super wybór
              był. praktycznie ich u siebie nie widzi- my naszą mamy już 8 lat i bez zarzutu
              działa
              • majkagra Re: zmywarka-Bosh?Candy? 24.06.08, 14:14
                Od ośmiu tak mam Siemens ( teraz Bosch i Siemens to ta sama firma, wkład
                wewnątrz zmywarek ten sam tylko obudową się różnią i ceną - Siemens trochę
                droższy)i naprawdę jestem zadowolonasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka