redik1 21.06.08, 18:21 witam mozecie polecic zmywarke Bosha i Candy? Która lepsza? Cena najlepiej do 2000tys Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_nn Re: zmywarka-Bosh?Candy? 21.06.08, 20:22 Napisz czy masz upatrzone konkretne modele? Mam Bosha, generalnie jestem zadowolona, ale po kupnie okazało się ze miejsce w kuchni jest schrzanione – firma od mebli źle wymierzyła i teraz wystaje poza ciąg kuchenny a jest duża Odpowiedz Link Zgłoś
elsiane Re: zmywarka-Bosh?Candy? 21.06.08, 23:00 niech poprawiaja zamiast placic za brak profesjonalizmu! albo zmienia albo nie placisz,bosze ja tam bym nie wytrzymala gdyby bylo cos nie tak jak chcialam.u mnie wszystko musi byc cacy Odpowiedz Link Zgłoś
zapmama Re: zmywarka-Bosh?Candy? 22.06.08, 00:16 Proponuję żebyś przeszukała archiwum forum znajdz jakies info na temat zmywarek albo poczytaj opinie w sklepach internetowych czy na allegro. Zawsze tak robie zanim kupie cos do mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
redik1 Re: zmywarka-Bosh?Candy? 23.06.08, 00:47 witam z opiniami pod produktami nie pomyślałam zmywarki szukam przez internet...moze przez nawał pracy gdzieś mi to umknęło ;/ przejechalam się po sklepach i wybrałam dwie Candy CSF 4570E HYPERLINK "www.hoopla.pl/Candy%2CZmywarka-CANDY-CSF-4570E,prod,63103.html"http://www.hoopla.pl/Candy%2cZmywarka-CANDY-CSF-4570E,prod,63103.html sugerowałam się ceną jest tansza o prawie siedem stów niz w normalnym sklpie ale pojemnosc ma mala i Bosha SGS tez tansza ale jedak duuuzo drozsza od Candy HYPERLINK "www.hoopla.pl/Bosch%2CZmywarka-Bosch-SGS-55E92EU,prod,1234.html"http://www.hoopla.pl/Bosch%2cZmywarka-Bosch-SGS-55E92EU,prod,1234.html No i poza wielkoscia nie wiem skąd wynika ta roznica w cenie? firma? Odpowiedz Link Zgłoś
greenwitch Re: zmywarka-Bosh?Candy? 23.06.08, 10:28 Hej, poczytaj opinie o produktach na stronach: www.ceneo.pl lub www.skapiec.pl Tam tez porownac mozesz ceny sprzetu w roznych sklepach... Moi znajomi generalnie narzekaja na zmywarki Bosha (czesto psuly sie lub zapychaly dysze doprowadzajace wode do natryskow i naczynia byly niedomyte). Ja tez wahalam sie dlugo i z polecenia kilku znajomych kupilam zmywarke Electrolux. Kupilam ja w sklepie internetowym przeszlo 500 zl taniej niz w sklepie i tez dostalam gwarancje. Zmywarka dziala juz pol roku i jestem bardzo zadowolona - myje idealnie, znawet bardzo zabrudzone, pozasychane naczynia. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: zmywarka-Bosh?Candy? 24.06.08, 13:52 Koniecznie bosch i to najlepiej z numerem seryjnym zaczynającym się od SGS to najepsze zmywarki wiem od gościa , który naprawia taki sprzet- i kiedyś jak był u nas do pralki i zobczył naszą zmywarke to powiedział że to super wybór był. praktycznie ich u siebie nie widzi- my naszą mamy już 8 lat i bez zarzutu działa Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: zmywarka-Bosh?Candy? 24.06.08, 14:14 Od ośmiu tak mam Siemens ( teraz Bosch i Siemens to ta sama firma, wkład wewnątrz zmywarek ten sam tylko obudową się różnią i ceną - Siemens trochę droższy)i naprawdę jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś