magdalenkaad 05.08.08, 13:21 Kto wie i podpowie : czy te rozmiarówki są takie same ? Chodzi mi o przedział 24- 26 z obu firm. Ile w cm ? Czy geoxy 26 będą większe od ecco 25 o 0,5 cm, czy o 1 cm ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitu_finka Re: Rozmiarówka geox a ecco ? 05.08.08, 13:47 Z mojego doswiadczenia wynika ze takie same rozmiary w Geoxie sa wieksze niz w Ecco, ale nie moge dokladnie powiedziec o ile. Zreszta to zalezy od modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Rozmiarówka geox a ecco ? 05.08.08, 20:52 Mnie też tak się wydaje. Kozaczek Ecco w rozmiarze 30 jest mniejszy niż 30 w Geox. Jest też zdecydowanie węższy. Geoxy ( przynajmniej te, które do tej pory miałam) są dość szerokie i nadają się na stopy z wysokim podbiciem. Wąskie stópki mojego młodszego synka w nich "latają" choć na długość są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Rozmiarówka geox a ecco ? 06.08.08, 18:29 geoxy większe o okolo 1 cm my 2 lata temu na zimę mialyśmy ecco 22, a na wiosnę po zimie geoxy 22 inna sprawa że rozmiary kozaczków, sandalków i trzewików też chyba się nieco różnią albo mam takie wrażenie teraz nosimy geoxy 25 a ecco 26, ale nie wiem czy to nie zależy też od modelu ( mowa o sandalkach i trzewikach ) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Rozmiarówka geox a ecco ? 06.08.08, 19:01 Tak, ja też potwierdzam że Geoxy są dosyć szerokie. Szczerze mówiąć (córka miała dwie pary) to nie jestem zachwycona i już chyba więcej nie kupię. Sandały są dosyć sztywne w tym miejscu gdzie są dziurki, a tam właśnie podeszwa powinna być elastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś