mamaemmy 05.09.08, 20:13 Obecna kolekcja Benettona ma kurteczki z logo z cekinów. Jakie jest Wasze zdanie? Pytanie do tych,które kurteczki widziały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 00:09 ojej-nikt do Benettona nie zaglada? Wszyscy tylko h&m ? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 00:21 Tak, trafiłaś w samo sedno - mamuski z forum zakupy zagladaja tylko do H&M.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 08:00 Jedna odpowiedz z rodzaju tych"nie mam nic do powiedzenie,ale i tak się wypowiem"ej..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniasia Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 09:08 Byłam wczoraj w Benettonie, ale nie widziałam takich kurtek. MOże nie wszędzie są. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 10:04 odbierz poczte Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 22:54 mamaemmy napisała: > Jedna odpowiedz z rodzaju tych"nie mam nic do powiedzenie,ale i tak się > wypowiem"ej..... No cóż, jakoś nie spodobalo mi sie stwierdzenie, ze jak ktos nie widział kurtek benetton, to na pewno zakupy dziecięce robi tylko w H&M. Wiem, ze było z uśmieszkiem, ale i tak jakoś mi się twoja wypowiedż nie spodobała.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy agni71 07.09.08, 12:55 no ja robię zakupy w H&M i łaze tak baaardzo czesto,a jak juz pisałam w Benettonie bywam raz na ruski rok-miałam nadzieje ze inne mamy bywaja czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 10:23 Są takie "wsie" gdzie nie ma dziecięcego Benettona, do tej grupy należy także Wrocław. A tak na marginesie: czy to, że dziewczyny napiszą, że im się podoba lub nie pomoze Ci w wyrobieniu sobie własnej opinii lub będzie miało wpływ na ewentualny zakup? Logo, czy napisy z cekinów zawsze są mocno kontrowersyjne, jedni uważają ciuchy z takimi ozdobami za kompletny obciach, innym się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 10:44 Nie,nie nie chodzi mi zupełnie o zakup ,ja nie lubie cekinów. a co do wsi hehe,u mnie we wsi Kraków są trzy albo i więcej,a ja tam bywam raz na ruski rok A w H&m raz na tydzień P chodziło mi oopinie innych i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 06.09.08, 13:03 Mnie się kurtki z cekinami nie podobają, ale ja z tych co cekinów nie lubią. Poza tym ta którą widziałam (taka błękitnawa) to nie była moim zdaniem zimowa tylko jesienna. Córce kupiłam kurtke puchową z futerkiem wokół kaptura która nie ma żadnych ozdób. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 07.09.08, 12:30 pia_ napisała: > Logo, czy napisy z cekinów zawsze są mocno kontrowersyjne, jedni > uważają ciuchy z takimi ozdobami za kompletny obciach, innym się > podobają. Widziałam te kurtki z cekinowym logo w wersji dziecięcej, dla mnie beznadziejne, ale sprzedawczyni mówiła, ze cieszą się dużym powodzeniem. Nie przepadam za rzeczami z logo, nie kupuje takich rzeczy dla siebie, męża, córki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 07.09.08, 12:56 dzięki,Minkapinka Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa6 Re: Kolekcja Benetton z cekinami-podoba sie Wam? 08.09.08, 11:06 Ja też nie cierpię ciuchów z widocznym logo. Kurde, mam chodzić i reklamować firmę? I jeszcze każą za to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś