paproszek57 19.09.08, 13:22 czym wysyłają? kurirem czy pocztą?bo nie moge znaleźć na stronie, zamówiłam kombinezon i wciąż status "w przygotowaniu", od środy rana, u was tez tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owianka Re: tchibo-przesyłka 19.09.08, 13:45 Przesyłki idą pocztą. W regulaminie jest chyba ok. 6 dni na wysłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: tchibo-przesyłka 19.09.08, 13:47 przysłali w mailu ze 6-8 nawet, tylko martwi mnie status"w przygotowaniu" Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: tchibo-przesyłka 19.09.08, 14:11 Tez mam cały czas, ze "w przygotowaniu", a jak chciałam wczoraj rano usunąć 2 rzeczy z zamówienia to odpisali mi, ze zamówienie jest już przygotowane Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: tchibo-przesyłka 19.09.08, 14:34 Ja jednak wczoraj usunęłam całe zamówienie, bo skoro i tak muszę jechać do sklepu po te ocieplane spodnie to wezmę też resztę rzeczy. Oszczędzę 14zł na wysyłce i pomacam" sobie wszystko. Napisałam maila wieczorem i od razu przyszła odpowiedź, że zamówienie jest anulowane. Nie wiem czemu tobie robią problemy z usunięciem dwóch rzeczy. Zamawiałam też w środę rano. Może napisz że chcesz anulować całość a potem złóż zamówienie jeszcze raz bez tych dwóch rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
seala1 Re: tchibo-przesyłka 19.09.08, 14:16 Mi też napisali 6-8 dni, z zaznaczeniem, że "W wyjątkowych przypadkach może się zdarzyć, że żądany produkt nie jest już dostępny. W takim wypadku zostaniesz o tym niezwłocznie poinformowany." Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Zadzwoniłam na infolinię... 19.09.08, 14:31 I miły pan powiedział mi, ze czasem ich system szwankuje i że moja paczka juz została wysłana w środę i jest w drodze O ewentualnych brakach nic nie wspominał Odpowiedz Link Zgłoś