miloja 14.11.08, 22:28 Mojej 2-latce zamierzam kupić pieska bobby a 5 latka chce Pony gwiazdeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawka Re: A kto ma 2 dziewczynki-prezenyt ? 15.11.08, 20:20 na razie w liście do mikołąja 3latka gwiazdeczka 5latka również gwiazdeczka, chou chou ząbek i zestaw do makijażu elektronicznego i prwdziwego, książka robale, a co kupimy to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
rania30 bobby nie polecam 22.11.08, 01:47 Moja 3latka dostala bobbyego na urodziny we wrzesniu bawila sie nim az 1 dzien a raczej usilowala 1 trzeba dobrze i mocno umiec gwizdac zeby gwizdek wydal wlasciwy ton i piesk zadzialal 2 moja corka gwizdala po kilka razy na raz i piesek glupial i przestawal dzilac konieczny byl co pare minut reset bo piesk reaguje na 1 gwizdek dzialanie potem trzeba gwizdnac tez raz zeby przestal a jak moja corka gwizdnela 3 razy piesek zawieszal sie 3 piesek jest twardy i ciezki a jesli mimo wszystko zdecydujesz sie na zakup zaopatrz sie w baterie r16 chyba takie grubsze od paluszkow teraz moja corka chce kucyka jednorozca rozyczke i juz nawet kupilam i mysle ze za mniejsza cena bedzie to lepsza zabawka taka poreczniejsza Odpowiedz Link Zgłoś