kina1 01.01.09, 18:39 Czy warto jutro wybrać się na wyprzedaże? Chodzi mi o Warszawę i o którego centrum handlowego najlepiej? czy poczekac i po niedzieli lepiej, może coś nowego będzie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Czy warto jutro? 01.01.09, 18:41 obawiam sie że jutro wiekszość sklepow bedzie miała inwenture. ale moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Czy warto jutro? 01.01.09, 18:55 W centrum handlowym nie bedzie jutro inwentur, sa przewaznie w nocy i w inne miesiace,tak wiec jutro warto sie wybrac bo bedzie mało ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Czy warto jutro? 01.01.09, 19:36 A ja myślę, że właśnie jutro będą tłumy, bo ludziska wezmą sobie wolne żeby przedłużyć weekend. A po Nowym Roku bez marketów wyposzczone tłumy ruszą na zakupy. Może w poniedziałek będzie luźniej - znaczy się przed 15 Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Czy warto jutro? 01.01.09, 20:27 moim zdaniem jutro bedzie masakra, ludziska tlumnie rusza na zakupy, a maz sie uparl jutro na ikee, nie wiem jak go od tego odwiesc, bo juz widze jak tam czarno bedzie od ludzikow... Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Czy warto jutro? 02.01.09, 18:02 mialam racje w ikeii, byla tragaedia, mnostwo ludzi, wiekszosc z dziecmi i wozkami, kolejki do kas ogromne, bylam w jankach Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Czy warto jutro? 02.01.09, 19:42 A ja jednak wyskoczyłam do galerii handlowej poszukać kombinezonu dla małego i nie było tak źle, w sensie tłumów. Ale nic nie kupiłam, bo kombinezonów niet Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Czy warto jutro? 02.01.09, 21:19 dzis musialam pilnie cos kupic w saturnie.wybralam sie do arkadii.i byla tragedia,20 min szukalismy miejsca do zaparkowania!!!!dodam,ze bylam ok.godz14-tejmysle,ze jutro bedzie jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
mmr26 Re: Czy warto jutro? 02.01.09, 21:31 Ja też byłam dziś w Arkadii. Dramat!! W h&m kolejka do kasy taka że aż się zawijała. W smyku to samo a w zarze taki bałagan - koszmar ciuchy porozwalane na podłodze a te które wisiały na wieszakach miały ślady butów na plecach Z miejscem parkingowym na szczęście nie było problemu, jeździmy na strzeżony, tam zawsze są wolne miejsca pod samym wejściem. Aha a na samie spożywczym to dopiero kolejki do połowy regałów!!! Byłam o 16. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Czy warto jutro? 02.01.09, 21:45 A przed 11 w GM byly puchy Dopiero o 13, jak wyjezdzalam zaczal sie korek na parkingu. Po prostu trzeba wczesnie wstac Odpowiedz Link Zgłoś