minkapinka 17.03.09, 18:00 czy ten model jest juz w sprzedazy i za ile???? www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/73532/01410/detail.do Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Sandałki ecco 17.03.09, 18:17 Słodkie Jeszcze ich nie widziałam w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Sandałki ecco 17.03.09, 22:20 śliczne te sandałki! tylko kurczę chyba z przodu nie mają regulacji, bo pod tym motylkiem to raczej rzepa nie ma, no i rozmiarówka od 24, mogą byc ciut za duze na moją córkę, ale naprawde cudne Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Sandałki ecco 21.03.09, 09:26 Czy ktoś już widział je w sklepie? Ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sandałki ecco 21.03.09, 10:05 W Warszawie w Złotych Tarasach w sklepie firmowym utrzymują, że nie będą wogóle zamówione Są za to na Amazonie www.amazon.com/ECCO-Toddler-Little-Peridot-Sandal/dp/B001DYCQOA/ref=sr_1_15?ie=UTF8&s=shoes&qid=1237626184&sr=1-15 Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sandałki ecco 21.03.09, 10:22 Acha widziałam takie za 219zł: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/74153/55650/detail.do Niestety to już nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Sandałki ecco 21.03.09, 10:26 A mnie o dziwo sie te motylowe nie podobaja, o. Kupilam zato dla corki i dla siebie (z mysla o urlopie li i jedynie of kors ) sandalki ecco summerday. Obie jestesmy bardzo zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sandałki ecco 21.03.09, 10:39 Tez mam Summerday'e są superwygodne! Ale nie nadają się zanadto do sukienek jak te z motylkami Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Sandałki ecco 21.03.09, 10:49 Do sukienek kupilam jeszcze na jesieni w outlecie z kolekcji ubieglorocznej takie czerwone, w krateczke. Bardzo ladne, tylko kolor chyba nie bardzo do wrzechobecnej rozowosci Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sandałki ecco 21.03.09, 12:45 jesli nie ma w Zlotych Tarasach, to trzeba pytac w innych sklepach. Ecco w Polsce dystrybuuja chyba ze trzy firmy, i zamawiaja różne modele. A także w ramach tej samej firmy sa róznice pomiedzy poszczególnymi sklepami. na szczęście w Warszawie troche ich jest, wiec trzeba po prostu zadzwonic do każdego sklepu. Przetrenowalam to juz przy okazji zakupu zimowych butków, ale dopadłam te co chcialam zapytaj w Ecco Kids w arkadii - oni maja chyba dośc duzy wybór modeli, może akurat te będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Sandałki ecco 24.03.09, 00:38 są u mnie w Gliwicach kosztuja coś ok 160-190 zł chyba .... Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sandałki ecco 06.04.09, 20:22 Dziś je widziałam w Ecco kids w Galerii Mokotów w Warszawie, po chyba 189zł. Są u nich niestety od rozmiaru 27 (chociaż na stronie są od 24) a ja potrzebuję rozmiar 26. Z wyglądu są takie ładne jak na stronie (jeśli nie ładniejsze), kolor to nie biały a taki perłowo biały, motylek jest z dodatkiem jasnego fioletu, podeszwa jest z latexu, nie ta najlżejsza, ale rozmiar 27 w ręce wydawał się i tak lekki Wydaje mi sie na podstawie rozmiaru 27 który oglądałam że będą dobre także na szczuplejszą stópkę mimo braku regulacji w palcach. Jedyny minus jaki widzę to taki, że na pięcie jest taki długi rzep - do regulacji i ja mam już taki w Ecco Summertimach (mi to nie przeszkadza, ale obcierało dopóki nie wyregulowałam podczas chodzenia tego paska - co u dziecka z delikatną skórką może być problematyczne;-()i niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
etnolka Re: Sandałki ecco 13.04.09, 18:11 Z tego co zobaczyłam na ich stronce to:www.ecco.com/pl/pl/storelocator/index.jsp- tu masz lokalizator sklepów z różnych miast. Musiałabyś sprawdzić czy w poszczególnym sklepie są Odpowiedz Link Zgłoś