jasiek-2007 19.03.09, 13:23 przybieram sie do kupna tego namiotu dla młodego i zapytanie czy to dość trwałe na ile by posłużyło w użytkowaniu teraz w domu to by męczył już tunel kto może co napisać o tym ?? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_dag Re: namiot 19.03.09, 14:31 Jeśli ma plastikowe rurki to nie wróżę trwałości. Musisz zwrócić uwagę na to. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: namiot 19.03.09, 21:27 Też sobie finkowałam żeby na wiosnę kupić ten zestaw..tylko do ogrodu, niech rozwalą. Potem wymyśliłam namiot ze Świnką Peppą to dla dziewczynki. Obecnie obserwuję cuś co cieszy się dużym powodzeniem. W opcji kup teraz było za 110 ale nie poszło www.allegro.pl/item586862627_super_tunel_lokomotywa.html Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: namiot 19.03.09, 22:12 Teraz jest licytacja a wydaje mi się że sprzedawca ma kilka sztuk. Może warto, niby za jakość i wykonanie się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: namiot 20.03.09, 14:36 Solidnie to nie wygląda. Moje dzieci takie igloo (z wyglądu identyczny, zakupiony w zeszłym roku w Biedronce, nie wiem może to jest solidniejsze ale cena na to nie wskazuje) rozwaliły w tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: namiot 20.03.09, 14:38 No właśnie rurki się szybko zniszczyły- popękały i wygięły, po za tym materiał popruł. Wolałabym jednak kupić jakiś prawdziwy namiot (czasem można bardzo tanio kupić) + sam tunel (w Ikea za 80 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: namiot 20.03.09, 15:59 Ale przecież ta lokomotywa jest strasznie mała, kabina ma 1.2 m, a tunel 1 m. Jak na namiot to może wystarczy, ale co za radość z tunelu, który ma metr? Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: namiot 20.03.09, 16:12 sinceramente napisała: > Ale przecież ta lokomotywa jest strasznie mała, kabina ma 1.2 m, a tunel 1 m. > Jak na namiot to może wystarczy, ale co za radość z tunelu, który ma metr? Ważny jest nieraz kształt zabawki...poza tym tunel można dokupić w Ikei > yhm tamten tunel z pierwszej aukcji o całe 45 cm dłuższe, domek 120 czyli standard Są jeszcze domki z tunelami 50 cm to dopiero niewielki rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: namiot 21.03.09, 00:40 Oglądałam taki zestaw w realu i sądzę, że przy moich dzieciakach może kilka dni by wytrzymał (aczkolwiek nawet tego nie jestem pewna Dosyc rachityczny jest . Teraz mamy jakiś namiocik z Ikei (taką czerwoną budkę z siatkowymi okienakmi) i ten trzyma się dzielnie. Mam zamiar dokupic jeszcze tunel, tylko niestety nie da się dołączyc go do namiotu (namiot ma tylko jedno wejście). Ale moim dzieciom to chyba nie będzie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: namiot z tunelem 01.04.09, 23:51 W ofercie w Lidlu będzie namiot + igloo z tunelem za 100 zł. www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o.20090406.p.Namiot_do_zabawy Czy miał ktoś z poprzedniej edycji? Jak z jego jakością? Znam tylko biedronkowy namiot- moje dzieci jak pisałam wyżej szybko go rozwaliły. Ten zestaw bardzo mnie korci. Odpowiedz Link Zgłoś