crazygirl11 06.04.09, 12:07 Dziewczyny! Czym różnią się pampersy sleep&play od tradycyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala_1982 Re: pampers sleep&play 06.04.09, 12:09 Zawieraja cos z rumianka. Wiem,ze niektore dzieci to uczula. Ja bylam niezadowolona ze wzgledu na to,ze nie maja rozciagliwych boczkow . Plusem jest natomiast to,ze sa tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: pampers sleep&play 06.04.09, 12:22 Są tańsze, mają rumiankowy zapach i niestety są mało chłonne. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia399 Re: pampers sleep&play 06.04.09, 13:31 tak potwierdzam są tańsze,zapach rumianku(niektóre dzieci mają uczulenie na rumianek)i naprawde mało chłonne NIE POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moj_malutki sleep&play..o nie.. 06.04.09, 14:15 Kupiłam raz,całe szczęście że małą paczkę.Odparzenia leczyłam ponad dwa tygodnie/W tyuch pampersach fajna jest tylko cena.Uczulają,są mało chłonne,wkład wystarczy na około 45 minut ,wyglądajhą tak jakby czegos im brakowało.To samo tyczy się pomarańczowych chusteczek.Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
cra_zy Re: pampers sleep&play 06.04.09, 14:17 Yh... no to się skusiłam na badziewie... dobrze, że na małą paczkę...a już naiwnie myślałam, że da się trochę zredukować wydatki na pampersy... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_kobitka2 Re: pampers sleep&play 06.04.09, 14:24 A ja ich uzywam i jestem zadowolona!!! Nie uczulaja, ładnie pachną i są niedrogie... I naprawdę znam inne, mniej chonne od tych Sleep&Play. Wcale nie są złe! Ja i tak zmieniam dość często dziecku pieluchę. Pewnie, jak ktoś chce kisić dzieciaka przez pół dnia w jednym, to też nie polecam...bo przecieknie ten mało chłonny badziew! Odpowiedz Link Zgłoś
cra_zy Re: pampers sleep&play 06.04.09, 14:26 Zobaczymy w praniu. Nie kiszę młodego zbyt długo w pieluszce, tym bardziej, że większość "sikania" odbywa się już na kibelku. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_kobitka2 Re: pampers sleep&play 06.04.09, 14:51 to tym bardziej, ja sleep&pley uzywam od dawna i jestem zadowolona. Niestety teraz nieco podrożały Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowamama07 Re: pampers sleep&play 07.04.09, 11:50 Nie używałam pampersow sleep and play, ale raz kupilam chusteczki, nigdy więcej! Dziwię się że niektórym osobom się sprawdzają te chusteczki - aj pół paczki wyrzuciłam całkiem suchych Odpowiedz Link Zgłoś
mama-emilki Re: pampers sleep&play 07.04.09, 16:16 A ja nie wiem, jak one mają być tańsze-mi po przeliczeniu ceny/sztukę wyszło, że są droższe niż normalne pampersy. Kupiłam je raz i nigdy więcej. Sprawiają wrażenie "wybrakowanych". Odpowiedz Link Zgłoś
milena2504 Re: pampers sleep&play 08.04.09, 16:21 ja używam od dawna ladny zapach pupa sucha no i cena mozliwa Odpowiedz Link Zgłoś