minkapinka 04.08.09, 13:34 jak zwykle czekam na kurtki puchowe Są już w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Benetton i GAP 04.08.09, 14:47 Minkapinko_ byłam w GM 26.07 i były już płaszczyki puchowe w dwóch kolorach śliwka i granat z szerokim paskiem w pasie i niestety!!! szerokim wysokim kołnierzem typu jakby big bebe zamiast kaptura! Może modne ale niepraktyczne jak dla mnie. Koszt to 299zł. Ale ja koniecznie chcę ten model płaszczyka który miała twoja córka, taki granatowy z kapturkiem i z jakby tarczą na piersi- jak gdzieś zobaczysz taki to daj mi proszę znać Moja mała miała kupiony dwa lata temu taki model długiej kurtki jakby Allaska czerwony z futrem przy kapturze + z jamnikiem zabawką jako dodatkiem - ona służyła nam na okrągło dwa lata i nadal jest jak nowa, nawet pióra w niej nie opadły od prania, wtedy tamten model kosztował 219zł, jakby taki znów był tez wezmę chętnie, na razie nie ma, a był super. Wypatrzyłam tez na GAP-ie takie oto cudeńko, dłuższe od zwykłych ich puchówek i podobne do naszej Allaski z Benettona: www.gap.com/browse/product.do?cid=8770&vid=1&pid=664552&scid=664552012 (jest od tygodnia) ale od początku nie mieli rozmiaru 5T a taki potrzebuję dla mojej córci 102cm wzrostu obecnie. Nie wiem czy one jeszcze będą czy po prostu nie robią takich juz w tym rozmiarze, może ktoś wie niech da mi znać, czy czekać czy mam ruszać na podbój Rzymu (Benetton)? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton i GAP 04.08.09, 15:22 Widziałam na stronie Bennettona te kurtki, rzeczywiście nie za bardzo praktyczne. Jedyna zaleta, ze długie. Moja córka nawet w największe mrozy nie chce nosić rajstop, kurtki muszę kupować długie. W zeszłym roku miałam fajną kurtkę Benettona - dłuższą, z paskiem w pasie i kapturem obszytym futerkiem. Chętnie kupiłabym taką większą. Tez czekam na Gapa, bo drugą kurtkę kupię tam. W zeszłym roku długie kurtki GAPa dla starszych dziewczynek były bardzo nieciekawe - brązowe i czarne. Mam nadzieję, ze w tym roku się poprawią. Pojadę jutro do GM i zdam relację. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Benetton i GAP 04.08.09, 16:05 Tak Minkapinko_ my tez miałyśmy właśnie taką kurtkę z Benettona o jakiej piszesz, tyle że kupioną jeszcze rok wcześniej. No, mam nadzieję, że jeszcze i w tym roku one będą - wszak krój miały ponadczasowy za to kolory mogłyby być te z twoich linków, lubię mieć kolorowe kurtki zimowe podczas gdy wokół tak szaro-czarno i buro - także na ludziach nie wyłaczjąc dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton i GAP 04.08.09, 16:06 a ja wolę kurtki w stonowanych kolorach, a z dodatkami poszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
nellyssima Re: Benetton i GAP 05.08.09, 15:10 Też czekam na kurtki z Gapa i uważam, ze te z tamtego roku były bardzo fajne, ale ja lubię kurtki własnie w brązie albo czarnym. Moja córka miała tę brązową puchową i żałuję, że już wyrosła. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton i GAP 05.08.09, 17:31 moja córka miała w jednym sezonie brązowy puchowy płaszcz Gapa, inną brązowa Gapa i brązowy kożuszek z Zary - dlatego na brąz nie mogę juz patrzeć Wcześniej miała brązową kurtkę z H&M... Czarną kurtkę i czarny płaszcz tez ma... Czekam na inne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton czy są juz kurtki? 04.08.09, 15:48 powinny być jeszcze takie, ale nie wiem, czy są puchowe Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Benetton czy są juz kurtki? 04.08.09, 20:07 Te kolorowe kurteczki są fajne, turkusowo-limonkowa ma ekstra kolorki. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton czy są juz kurtki? 04.08.09, 22:26 mnie tez najbardziej podoba się ta turkusowa. Jestem ciekawa, czy w Polsce takie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton czy są juz kurtki? 04.08.09, 15:52 jeszcze takie powinny być Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Benetton czy są juz kurtki? 05.08.09, 10:01 Wczoraj byłam w Klif są te pierwsze płaszcze granat i śliwka a pasie pasek z cekinów, są też kurtki puchowe wydaje mi się że takie jak ta czerwona ale w kolorze mocny turkus 199zł Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton czy są juz kurtki? 05.08.09, 10:20 fredek8 napisał: > Wczoraj byłam w Klif są te pierwsze płaszcze granat i śliwka a pasie > pasek z cekinów, to bardzo praktyczne z paskiem z cekinów Jestem ciekawa, gdzie to się nosi. są też kurtki puchowe wydaje mi się że takie jak ta > czerwona ale w kolorze mocny turkus 199zł te kurtki są bardzo krótkie? Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Benetton czy są juz kurtki? 05.08.09, 13:12 raczej tak , ja byłam bardziej zainteresowana płaszczami, ale są tylko te z paskiem z cekinów , kurtek nie oglądałam turkusową zobaczyłam bo bardzo podobał mi się kolor. Są też fajne komplety czapka szalik ale takie bardziej eleganckie i cieńkie na jesień. Może w GM jest coś więcej. będę wracać koło Złotych tarasów to sprawdzę czy tak są płaszcze i kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Galeria Mokotów - 6/08 06.08.09, 23:38 jest resztka płaszczyków z cekinowym paskiem, są kurtki fioletowe jak na zdjęciu z 4 dziewczynkami i turkusowe - nie są jeszcze wywieszone, pani przyniosła mi ją z magazynu. Mnie najbardziej spodobały się turkusowe, bardzo ładny odcień, cena zaskakująco niska jak na Benettona, bo 200 zł. Kurtkę zarezerwowałam Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Galeria Mokotów - 6/08 07.08.09, 09:01 Minkapinko, ale jaka długość mają te turkusowe i czy są z puchu? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Galeria Mokotów - 6/08 07.08.09, 11:05 fason taki sam jak koralowej (na zdjęciu z paskiem), są chyba normalnej długości - do bioder. Byłam bez córki, dlatego nie kupiłam, chce najpierw przymierzyć, bo zwrotów nie ma. Kurtki są dość cienkie, sprzedawczyni mówiła, ze to chyba jesienne, ale wypełnienie jest puchowe, sprawdziłam. Kaptur jest. Kolor jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Galeria Mokotów - 6/08 07.08.09, 11:11 a wiesz może czy są jakieś zimowe komplety czapka szalik.? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Galeria Mokotów - 6/08 09.08.09, 19:57 były jakieś komplety jednokolorowe - szare i różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Galeria Mokotów - 6/08 09.08.09, 22:54 W klifie ( w-wa) są te turkusowo-limonkowe i fioletowe. Dla chłopaków zaś, oczywiście bieda z nędzą Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Benetton czy są juz kurtki? 17.08.09, 20:41 tak sie napalilam na te kurtki ze pognalam dzis na drugi koniec berlina. puchowe sa ale wypchane pierzem., nienawidze tego smrodu. nienawidze;/ kiedy beda normalne pani nie umiala mi powiedziec. a tych turkusowych w ogole nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś