martyka 09.03.04, 00:50 Witam Czy ktoś ma informacje o Polskim Towarzystwie Finansowym ? Czy jest wiarygodna firma ( czy np. nie działa w oparciu o system argentyński ) A może braliście tam kredyt i podzielicie sie doświadczeniami ? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: Kredyt w PTF ? 09.03.04, 11:44 Kredytów udzielają banki, a wszelkie takie towarzystwa pachną argentyną na kilometr!!! najlepszy sposób na sprawdzenie - poprosić o wzór umowy przed podpisaniem, do przeanalizowania na spokojnie w domu. Jeśli nie dają - uciekać choćby nie wiem jak przekonywali że taka procedura itd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Kredyt w PTF ? 09.03.04, 12:41 braliśmy kredyt w PTF w 2001 roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie jest to system argentyński ani nic takiego. Kredyt udzielany jest przez nich ale to kredyt z banku gdańskiego a teraz millenium. Placimy we frankach sywajcarskich bo sie bardziej oplaca. Pozatym poki nie spacicie kredytu macie ubezpieczenie PZU na preferencyjnych warunkach w pierwszym roku 8% a w nastepnzch chyba 7 albo 7,5 % wartosci samochodu. W tym jest OC, AC, Assistance i zielona karta.Gdybzs chciala blizsye informacje to pisz na aniachmura&tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martyka Re: Kredyt w PTF ? 09.03.04, 16:36 Dziękuję bardzo za informacje. Aniu, odezwę się do Ciebie na priva. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Kredyt w PTF ? 07.06.04, 14:20 ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM !!! Procedury u nich trwają miesiącami, na zwykłą zgodę na sprzedaż samochodu czekam już czwarty tydzień (a podobno wystawiają w przeciągu 7 dni !!!) , kredyt spłaciłam a nie mogę się doprosić dokumentów poświadczających ten fakt - w związku z tym czekam i ja i kupujący. Odradzam ! Mili są do moment jak chcą cię naciągnąć na kredyt - potem się kończy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Kredyt w PTF ? 07.06.04, 20:55 A ja nadal jestem bardzo z tego kredytu zadowolona i wcale nie czekaliśmy miesiącami. Odpowiedz Link Zgłoś