marina2 30.04.04, 09:26 Gdzie znajdę wzór pisma o postępowaniu spadkowym?M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinapaulinapaulina Re: postępowanie spadkowe 30.04.04, 16:48 Pism z zakresu prawa spadkowego jest mnóstwo. O jakie pismo konkretnie Ci chodzi? Może masz na myśli wniosek o stwierdzenie nabycia spadku? Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: postępowanie spadkowe 01.05.04, 10:02 paulinapaulinapaulina napisała: > Pism z zakresu prawa spadkowego jest mnóstwo. O jakie pismo konkretnie Ci > chodzi? Może masz na myśli wniosek o stwierdzenie nabycia spadku? > > Paulina Tak wniosek o stwierdzenie nabycia spadku.Pozdrawiam.M Odpowiedz Link Zgłoś
monika301 Re: postępowanie spadkowe 14.05.04, 19:05 cześć marina2 czy ty się oriętujesz w sprawach spadkowych, ja nie za bardzo, chciałabym się z tobą jakoś skontaktowac jesli sie cos na tym znasz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: postępowanie spadkowe 15.05.04, 16:22 Ja poszłam do prawnika. Kosztowało mnie to stówkę, a porady udzielono mi rozległej łącznie z napisaniem wniosku i dołaczeniem dokumentów, ktore doniosłam. Sama sprawa, ponuieważ byłam jedynym spadkobiercą trwała pięć mniut. Gorzej z odebraniem postanowienia, bo kolejki są straszne przynajmniej w Warszawie, więc czekam aż wszyscy wyjadą na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś