miskaa 21.11.05, 17:52 witam slyszalam dzis ze maja przedluzyc macierzysnki Czy ktos wie od kiedy i na jakich zasadach? 19 grudnia konczy mi sie urlop i jestem ciekawa czy ewentualnie uda mi sie zalapac na dluzszy miskaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda505 Re: urlop macierzynski-dluższy???? pilne! 21.11.05, 19:57 Ja też czekam na tę informację ale urodzę dopiero w połowie stycznia.Ale nawet jak by teraz wprowadzili to te osoby które są juz na macierzyńskim to im sie nie należy bo prawo w stecz nie działa.Obawiam się że i ja sie nie załapie jesli w takim tępie będę debatowli.A znjąc nasz sejm to jest wszystko mozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: urlop macierzynski-dluższy???? pilne! 22.11.05, 07:46 1 raz slysze o wydluzeniu macierzynskiego Super by było bo planuje wlasnie 2 dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: urlop macierzynski-dluższy???? pilne! 22.11.05, 11:40 Nawet jesli przedłuża macierzyński, to nie tak szybko. To jest dopiero PROPOZYCJA Odpowiedz Link Zgłoś