syla113 01.08.06, 18:00 no wlasnie jak w temacie......chce tam ubezpiecvzyc samochod i zastanawiam sie (bo jest bardzo tanio) jak wyglada wyplata odszkodowania itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojejkuniu Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 01.08.06, 18:13 jesli chcesz wykupić OC to właściwie żadna dla Ciebie różnica jak wygląda wypłata odszkodowania- i tak nie będzie wypłacane Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 01.08.06, 20:01 Wygląda to tak, że tylko pierwszy rok trwania ubezpieczenia jest tak atrakcyjny cenowo. W następnych latach, składki nie różnią się niczym od konkurencji. Mój tata kilka lat temu podpisał z nimi umowę na AC i OC. Nim do tego doszło, upewnił się, czy w następnym roku składka też będzie taka niska. Miła pani oczywiście mu powiedziała, ze tak, ze będzie nawet niższa, bo przecież samochód się starzeje. I co?? Gdy dostał nastęny formularz do zapłaty, okazało się, ze musi zapłacić ładnych kilka stówek wiecej. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dariamax Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 02.08.06, 01:09 Ja mam wykupione OC wiec kwestia wypłaty odszkodowania mnie nie dotyczy. W tym roku ubezpieczenie było droższe o 40 zł ale i tak okazałao sie najtańsze na rynku/ mieszkam w duzym mieście/. Ubezpieczyciela można zmieniać co roku,trzeba tylko przed końcem ubezpieczenia sprawdzić stawki innych firm i albo zostać albo zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 02.08.06, 09:45 wszystko zależy niby najtańszy ale ja za swój płacę 800 zł a w Link4 na tych samych warunkach policzyli mi 1.700 zł i to ma być tanio ??? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar nie polecam 07.08.06, 18:29 ost zapomnieli mi przyslac druku na wplate a ubez sie juz skonczylo zero inf ze mi sie konczy.Po wielu tel przyslali mi druk a ja bylam pare dnii bez auta bo nie chcialam ryzykowac jazdy bez ubezpiecznia.Kazdy mowi ze to firma w reklamowce dzisiaj jest jutro jej nie ma mam zamiar wrocic do PZU to pewna instytucja Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 02.08.06, 09:58 Hej moge podać namiary na firmę brokerską która nasz samochód ubezpieczyła prawie 50% taniej niż PZU nam proponowało. Jakby coś pisz na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muszka31 Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 02.08.06, 10:30 Od kilku lat ubezpieczam auto w link. Co roku sprawdzam inne firmy, jaka kwote mi proponuja i link zawsze wychodzi najtaniej. Raz nawet musialam skorzystac z AC-dalo sie z nimi dogadac, w koncu wyplacili taka kwote jaka byla potrzebna na naprawianie samochodu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
masara25 Re: do tych co już tam ubezp. 02.08.06, 10:47 Teraz własnie minie rok jak ubezpieczylismy,mąż zadzwonił i prosił,o obliczenie ile na następny rok.ma być mniej, znizka za bezszkodową jazde itd.,czy wam też mniej naliczyli?Czy możliwe jest że powiedzą tyle, aprzyślą kwote wyższą? Nam na razie LINK 4 wychodziło najtaniej... Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 02.08.06, 10:44 syla113 napisała: > no wlasnie jak w temacie......chce tam ubezpiecvzyc samochod i zastanawiam > sie (bo jest bardzo tanio) jak wyglada wyplata odszkodowania itp.? wygląda jak wszędzie - niezależnie od składki KAŻDE towarzystwo stara się maksymalnie orżnąć klienta przy wypłacie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: jakie macie doswiadczenia z Link 4???? 02.08.06, 10:47 W zeszłym roku i w tym porównywałam ich ofertę z innymi. wychodziło średnio 5 stów więcej. W d..e niech sie pocałują. Odpowiedz Link Zgłoś
dagal drogo 04.08.06, 15:36 miesiąc temu ubezpieczałm auto chciałam pakiet ac, oc i nw skoro link 4 reklamuje sie jako najtanszy zadzwoniła do nich i Pani skalkulowala mi polise, która jednak wydala sie droga zadzwonila do salonu gdzie kupilam auto i dostalam taki sam pakiet tanszy o 900zł!!!!!! to sie w glowie nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: drogo 05.08.06, 10:41 bo dealerzy poszczególnych marek mają wynegocjowane specjalne stawki na samochody u nich kupowane w niektórych przypadkach do 4-5 roku użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś