arorat4 13.11.06, 12:34 Witam, czy któraś z Was dorabia sobie w domu lub jest to Wasze główne źródło dochodu? Co polecacie? Macie coś sprawdzonego? Interesuje mnie tzw. "dorobek", więc wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia06_73 Re: chałupnictwo 13.11.06, 14:15 Szukaj ale uwaznie.Ja w swoim czasie szukalam i zanim mi cos konkretnego zaproponowali to wyciagali lape po kase.Na dzien dobry wyslali koperte za pobraniem 30 zl a tam byly dalsze roszczenia a to za pieczatki a to za koperty itp.To mialo byc adresowanie kopert i wywnioskowalam z tego ze reklamuje jakos firme krzak a zarabiam na pobraniach rozsylajac to g do ludzi.takze uwazaj na co sie decydujesz zebys sie nie naciela.Potem byl Herbalife zazadali 365 zl za jakos licencje ktora w przyszlosci mozna tylek sobie podetrzec.Mysle ,ze ciezko teraz jest o chalupnictwo z prawdziwego zdarzenia ja sie na tym przejechalam rowno.Jeszcze chca aby sie dzialalnosc otwieralo tylko kto na ten zus zarobi???? Chore to jest.Moj mąz jak sie przyjmowal do pracy to nie musial dawac kasy a tu co???Na kazdym progu wyciagnieta lapa !!!Uwazaj Odpowiedz Link Zgłoś
reni_78 Re: chałupnictwo 13.11.06, 14:27 znajomi wysłali kiedyś na sklejanie kopert i składanie długopisów przysłali im paczkę za pobraniem 50zł w środku były trzy druciki powleczone futerkiem załączony był list mniej więcej w tym stylu "Przykro nam. Zainteresowanie duże. Koperty i długopisy się skończyły. Jeśli w tych drucików złożysz pieska, a on się nam spodoba, podpiszemy z Tobą umowę na ich wyrób." bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś