jagoda.li 12.01.07, 09:49 Potrzebuje 10 000 kredytu nie wiem który bank wybrać.Na razie mązbył w pko s.a. i tam zaprop mu na 60 mies po 275 zł na początek do spłac ok 16 000 Może któraś się zna i doradzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soemi Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 10:38 Proponuję Expandera, Open Finance. To sieci doradzctwa finansowego mające podpisane umowy z wieloma bankami. Za ich pośrednictwo NIC NIE PŁACISZ, a zyskujesz. Bo dobierają, przeważnie, najkorzystniejsze oferty dla klientów, a ponadto zaciągając kredyt przez taką firmę masz niższą prowizję za jego udzielenie, a często i niższą marżę. Nie daj się naciągnąć na "innych" doradców którzy "z góry" żądają opłaty nim zaczną jakąkolwiek rozmowę z Tobą, to oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta sprostowanie powyzszego tekstu 12.01.07, 10:42 mnie expander poinformował, że za poradę zapłacę 100zł, ale jeśli wezmę "doradzony" kredyt, 100 zł zostanie mi zwrócone. jeśli nie wezmę, stówka przepada )) Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: sprostowanie powyzszego tekstu 12.01.07, 10:46 Kurcze...dziwne...My ostatnio byliśmy na takich 3 doradczych spotkaniach z Paniam z Expandera. Niestety narazie zrezygnowaliśmy z tego, chodziło, by spłacić szybko trzy małe kredyty a zaciągnąć nowy, większy i na korzystniejszych warunkach. Za porady nic nie zapłaciliśmy, mało tegomieliśmy już sporządzone wstepne umowy, wypełnione papiery... Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: sprostowanie powyzszego tekstu 12.01.07, 10:46 Ja zaciągałam za ich pośrednictwem kredyt i nic mnie to nie kosztowało! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: sprostowanie powyzszego tekstu 12.01.07, 13:58 ano może co filia to zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
reek Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 10:41 jagoda.li napisała: > Potrzebuje 10 000 kredytu nie wiem który bank wybrać.Na razie mązbył w pko Najtaniej przy tak małaymkredycie wychodzi otwarcie kredytu odnawialnego na rachunku bieżącym. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 12:58 Odnawialny. Albo Lukas. W Lukasie też zresztą możesz odnawialny. y jesteśmy z Lukasa zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.li Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 13:42 Dzięki dziewczyny sprubuję dowiedzieć się tam gdzie mi poradziłyście. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 19:12 My teraz też bierzemy kredyt za pośrednictwem Expandera - ich doradztwo nas nic nie kosztuje... z tego co wiem, to bank się dzieli z nimi prowizją Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 21:42 Ja wzięlam kredyt niedawno w Lukasie 10 000, rata 409 zł przez 36 miesięcy, na dłuższy okres nie dają, mam więcej do spłacenia o 4724 zł, fakt, ze nie brałam tego pod uwagę, ponieważ zamierzam spłacic pozyczkę najpóźniej w kwietniu, czyli po 5 miesiącach i podejrzewam, ze odsetki zostaną mi adekwatnie naliczone. Jedyny plus to taki, ze kredyt faktycznie dostałam w 15 min, od ręki ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta agatha.... 13.01.07, 00:16 z tego co wiem, to banki miewają "kary" za wcześniejszą spłatę odsetek, dlatego warto wcześniej przeczytać umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: agatha.... 13.01.07, 15:12 Demarta.....pytałam, można spokojnie splacić wcześniej, kary za to na całe szczęście nie naliczają Odpowiedz Link Zgłoś
miatka Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 12.01.07, 23:56 Polecam Dombank. Mamy tam kredyt. Jest bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malikowna Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 13.01.07, 14:41 Pekao S.A jest OK ja tam mam 10 tys rata 207 zł na 5 lat POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
polla10 Re: Może ktoś doradzi w którym banku najlepiej kr 13.01.07, 20:08 moze sprobuj pko bp my bralismy dokladnie 10 000 rok temu rata po 480zl na 24 miesiace wiec splacamy niecale 12000 naprawde. Nazywal sie ten kredyt szybki serwis kredytowy! bralismy na auto ale w rezultacie go nie kupilismy. Odpowiedz Link Zgłoś