nadia14 05.05.07, 08:09 Witam Moja siostra zablokowała sobie konto na inteligo.Zadzwoniła pod numer podany przez bank, podała numer klienta i potrzebne jest jakieś hasło telefoniczne. O co chodzi z tym hasłem może któraś z Was wie??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airtrim Re: Zablokowane konto na inteligo!!!!! 05.05.07, 08:52 Hasło telefoniczne jest napewno na kartce, którą siostra dostała (w takim zestawie startowym). Tam wypisano identyfikator, hasło wap, www i telefoniczne. Przy pierwszym logowaniu na stronie inteligo w zakładce moje dane z boku jest pozycja kody dostępu (czy cuś podobnego) i tam wpisuje się kod z kartki a następnie swój nowy. Można tak te kody zmiebniać, ale trzeba pamiętać stary. Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 nic wielkiego się nie stało:) 05.05.07, 20:13 Ja zapomniałam wszystkie hasła do konta w inteligo. Siostra musi zadzwonić na infolinię. Zaczekać na połączenie z konsultantem i Mu powiedzieć, że zapomniała swojego hasła telefonicznego jak również, że zablkowała sobie konto. Po krótkiej rozmowie, konsultant umożliwi nadanie nowego hasła, które umożliwi odblokowanie konta. Cała operacja trwa nie dłużej niż 5 min Odpowiedz Link Zgłoś