mama.igora 14.09.08, 09:07 mój wraca z zagranicy, chce kupić samochód dostawczy i "zaciągnąć" się do firmy kurierskiejDPD. Nie wiemy ile się zarabia, z grubsza choćby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunny.tsukino Re: DPD, pracuje jakiś mąż? 14.09.08, 10:44 Nie wiem ile zarabia.. ale sporo współpracowałam z kurierami jakimi bądź nie tylko dpd młode zmęczone pracą chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: DPD, pracuje jakiś mąż? 14.09.08, 10:47 Myslalam, ze chodzi Ci o Dzial Pomocy Doraznej))...Takie DPD to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: DPD, pracuje jakiś mąż? 14.09.08, 11:29 Hej, Znam ta prace od podszewki.Trzeba zalozyc dzial. gosp. Na poczatek mielismy auto uzywane, pozniej w leasing nowe. Niestety to smycz na szyji 2300 m-cznie. Jedno jest pewne, aby miec godziwe zarobki trzeba miec dobry rejon. I pracowac w dobrej firmie kurierskiej, odradzam(siodemke!, dpd) ciut lepsze gls, i super ups i tnt(swietna firma australijaska przyjazna) W siodemce ledwo koniec z koncem wiazalismy po oplaceniu ksiegowej, paliwa, zus i us zoastawalo jakies 1700zl na reke(praca 0d 6-19,20) Pozniej zmienilo sie na lepsze, ale tylko na chwiledoslzy nowe firmy duzo nadawaly paczek.Niestety panu prezesowi nie spodobalo sie ze kurier zarabia ciut wiecej i zabrali firme. Jak sie pozniej okazalo ktos z rodzinki przejął odbieranie paczek) Moj maż po ponad 3 latach tyrania odszedl i pracuje indywidualnie (prowadzi uslugi transportowe). Powiem tak jesli macie wtyki w firmie kurierskiej i perspektywy na super rejon to tak. Mok małżonek sie wypalil psychicznie, ciagle zabierali dodatki paliwowe, wiecznie jakies noty itp, itd. Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś