Gość: ancor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:11 Czy Nizoral może być bezpiecznie stosowany w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilma.flintstone Re: Nizoral 11.09.09, 23:01 Boszszsz, przeciez w ulotce stoi ze tak... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Nizoral 12.09.09, 11:31 nie. przez całą ciążę nie można myć włosów i ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: Nizoral 12.09.09, 13:47 Szampon Nizoral może być stosowany w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancor Re: Nizoral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 17:09 "Re: kosmetyki niezalecane w ciąży Autor: Gość: AgaW Na ulotkach sporej grupy kosmetyków czy leków jest napisane że nie wskazane w czasie ciąży i karmienia. Ja będąc nie świadoma ( nie przeczytałam ulotki przed użyciem) używałam szamponu Nizoral, kilka razy. Po jakimś czasie dopiero zobaczyłam że nie jest wskazane żeby używać w ciązy." Zadałam to pytanie po przeczytaniu tego postu, który znalazłam w wyszukiwarce. A ulotki nie mam, bo nizoral kupuje tylko od czasu do czasu w pojedynczych saszetkach, bo sporadycznie pojawia się u mnie łupież. No ale oczywiście natrafiłam tutaj tylko na złośliwości. Dziękuję pani Dr. za konkretną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś