amorzech 26.01.04, 12:36 Czy objawem ciązy może być uczucie "pełnego brzucha" - 'rozdęcia brzucha". Nie wiem jak to określić, może wiecie o co mi chodzi, może miałyście coś takiego? Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ular1 Re: OBJAWY CIĄŻY 26.01.04, 13:19 Uczucie pełnego brzucha? Na początku? Chyba nie. W końcu na początku ciąży nawet nie widać! Jeśli nie jesteś pewna czy to ciąża, czy nie, to najlepiej kup sobie w aptece test ciążowy Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.m1 Re: OBJAWY CIĄŻY 26.01.04, 13:38 Ja tez mysle ze powinnas kupic test ciazowy.Ja tak zrobilam.Po stracie pierwszego dziecka ponownie zaczelam palic,ale w pewnym momencie robilo mi sie zle wiec pobieglam do apteki po test.Sa mamy kture na poczatku ciazy odczuwaja zmiany w samo poczuciu(lepiej sie czuja,nic ich juz tak nie denerwuje)potem te uczucia moga sie zmienic.Ale naj lepiej kup test i jutro rano zrob sobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sz2 Re: OBJAWY CIĄŻY 26.01.04, 19:02 Jestem w 19 dc i tez odczuwam "nadety" brzuch i tez się zastanawiam, czy przyczyna moze byc taka, jaka bym chciala... Na test wg informacji, ktore zdazylam przeczytac jest za wczesnie. Czy masz jeszcze jakies objawy? Albo, czy wyszedl Tobie test (w ktorym dc)? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sz2 Re: OBJAWY CIĄŻY 27.01.04, 00:18 zapomniałam dodać, że biust mam jakiś "nieswój" i straszny pociąg do słodkiego... Ale, może to co innego? Jutro 20 dzien cyklu i mam ochotę zrobić test, ale boję się rozczarowania... Zachowuję się jak niedoświadczona (a miałoby to być drugie dziecko), ale chyba za każdym razem się tak samo przeżywa... Odpowiedz Link Zgłoś
amorzech Re: OBJAWY CIĄŻY 27.01.04, 07:14 Dzisiaj jest to mój 20 dzień cyklu, wczoraj zrobiłam test ale nic nie wyszło (chyba jeszcze za wcześnie), pozdrawiam i trzymam kciuki. Musimy czekać do końca cyklu, nie trać nadzieji. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sz2 Re: OBJAWY CIĄŻY 27.01.04, 15:15 Ale zbieg okolicznosci! Ja tez jestem w 20 d. cyklu i tez mnie podkusilo zrobic rano test. Ktory niestety wyszedl negatywny. Wiec trzymajmy za siebie kciuki i poczekajmy z tydzien (oj jak ciezko... ) i moze wtedy... Pozdrawiam! Czujesz cos jeszcze? Mnie caly czas uciska w brzuchu i tak jestem "inna". Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
amorzech Re: OBJAWY CIĄŻY 29.01.04, 10:08 Odezwij się w przyszłym tygodniu, jak poznasz wynik. Do usłyszenie, TRZYMAM KCIUKI PA Odpowiedz Link Zgłoś