Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 15:30 Witam od kilku dni biorę nystatyne zauważyłam, że mam po niej bardzo żółtą wydzielinę. Skąd ten kolor?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara-k Re: Nystatyna 12.12.09, 15:32 a nystatyna jaki ma kolor? to sama ona wyplywa, bo sie rozpuszcza przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nystatyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 15:35 Wiem, że wypływa ale tabletka jest koloru białego Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Nystatyna 13.12.09, 17:33 bialej nystatyny nie widzialam. wolalabym zadzwonic do lekarza na twoim miejscu. moze byc jaka infekcja skoro nystatyne masz biala. Odpowiedz Link Zgłoś
martha-s Re: Nystatyna 13.12.09, 23:00 tez tak mialam po tym leku. Sluz unormowal mi sie po okolo 2 dniach od odstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
turkus_a Re: Nystatyna 14.12.09, 14:52 Witam jestem w 22 tygodniu ciazy i rowniez mialam przepisany ten lek tabletke aplikowalam 2 razy dziennie i jest to calkiem normalne ze ona spływa cały lek sie wchłania reszta spada wlasnie koloru bialego Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś