iwszonek 07.02.04, 08:11 Czy mogłybyście polecić jakąś dobrą pracownię usg w Lublinie i specjalistę w tym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamonika Re: Usg w Lublinie 07.02.04, 10:57 Hej, ja polecam Top Medical na ul. Zana (niedaleko LeClerca). Mają obecnie ponoć jeden z 3 najlepszych aparatów USG w Polsce - możesz sobie zrobić obrazowanie 3D. Przyjmuja tam m.in. dr Wieczorek (specjalista stricte radiolog, b.dobry) i dr Mazurek (też b.dobry, dodatkowo jest tez położnikiem - 2 w 1 ) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Usg w Lublinie 07.02.04, 11:33 Potwierdzam, jak na usg to tylko do doktora Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
nanachr Re: Usg w Lublinie 09.02.04, 13:12 Ja polecam USG w Luxmedzie u dr Szymuli. Znam bardzo dużo osób które były u niego i były bardzo zadowolone. Wszystko bardzo dodrze Ci opisze i wytłumaczy. Jak byliśmy u niego ostatnio to mierzył długość włosków naszego maluszka bo akurat dobrze było widać. Jest też możliwość nagrania na kasecie video. Cena 70zł Odpowiedz Link Zgłoś
iwszonek Re: Usg w Lublinie 11.02.04, 07:29 Ja również miałam robione usg u dr Szymuli w 10 tyg. ciąży. Polecił mi go mój lekarz, ale mam obawy co do jakości sprzętu w Luxmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś