iwszonek 10.02.04, 16:41 Czy któraś z was robiła sobie usg w Art-med w Lublinie na ul. Zana? Podobno mają tam najlepszy aparat w Lublinie z obrazowaniem trójwymiarowym. Czy słyszałyście jakieś opinie o prof. Czekierdowskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutekm Re: prof. Czekierdowski Lublin - usg? 11.02.04, 09:52 Witam, ja robiłam USG u prof Czekierdowskiego - 3 razy. Sprzęt ma dobry, doppler. Ja słyszałam o nim same dobre opinie, jest znanym fachowcem - kilka osób mi go polecało - w tym mój Gin. Rezczywiście Czekierdowski to bardzo rzeczowy lekarz, wszystko dokładnie opisuje, wyjaśnia, tłumaczy. Ja byłam bardzo zadowolona z wizyt u niego. Tyle, że nie jest tani - 100 zł za wizytę. Pozdrawiam. Ania i 39 tyg Maluszek. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutekm Re: prof. Czekierdowski Lublin - usg? 11.02.04, 10:07 I jeszcze zapomniałabym - co nieco o prof. Czekierdowskim i Art Medzie znajdziesz na: www.artmed.lublin.pl A. Odpowiedz Link Zgłoś
misiabela72 Doktor Czekieredowska 12.02.04, 14:13 Polecam gorąco,najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Robi dokładny wywiad,bada piersi,rozmawia i jest bardzo serdeczna i miła.Wizyta kosztuje 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś