nelly77 12.03.04, 16:36 Dziewczyny, czy przed decyzją o ciąży też czułyście pewien lęk przed macieżyństwem i jednoczesnie bardzo pragnełyscie byc mamami? Czy to jest normalne??! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatkas Re: SPRZECZNE UCZUCIA!!?? Chciałabym a boję się.. 12.03.04, 18:09 Te sprzeczne uczucia wynikają wg mnie tylko z Twojego odpowiedzialnego podejścia do dziecka i ciąży. Ja też przed zajściem w ciążę miałam lęki i obawy, ale nadeszła chwila, dosłownie moment i podjęłam decyzję, że chcę miec dziecko. Teraz jestem w 24 tygodniu ciąży i bardzo zadowolona że się zdecydowałam. Mam nadzieję, że i Ty doczekasz takiej chwilii w której bez wahania zdecydujesz, że jesteś gotowa. Tego Ci życzę. Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly77 Re: SPRZECZNE UCZUCIA!!?? Chciałabym a boję się.. 15.03.04, 15:55 Dziękuję za słowa otuchy jest mi raźniej jak wiem, że jeszcze ktoś to przezywał. To są fale - raz jestem na 200% pewna, że tak, a potem zastanawiam się czy będę dobrą mamą itd. dzięki raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: SPRZECZNE UCZUCIA!!?? Chciałabym a boję się.. 12.03.04, 19:03 poczytaj na tym wątku - jest tak kilka wypowiedzi dotyczących strachu, wątpliwości i chęci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=11117933 Odpowiedz Link Zgłoś