azzzi Re: Termin na 26 listopad 03.05.04, 19:30 Ja na 25, wedle gabarytow maluszka. Bo wedle OM 2 listopada, wiec bogowie racza wiedziec kiedy male na swiecie sie pojawi. Pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
zulkaw1 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 10:31 Też mam termin na 26 chodzę zmęczona i tylko bym spała. Brzusia ani śladu, waga bez zmian. Pozdrawiam. Zulka Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 11:14 Ja na 23. - wg OM: USG nr 1 pokazało, że na 16. - zobaczymy. Nieprzyjemnych objawów już brak - hura!, chociaż właściwie jedynym było przeraźliwe zmęczenie. Wilczy apetyt cały czas, na razie nie przełożył się jeszcze na skok wagi. W piątek idę na drugą wizytę. Pozdrawiam! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kozka76 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 15:51 Ja mam 28 listopada. Utyłam pół kilo, ale brzuch już mi rośnie. Mogę nosić tylko biodrówki, inne spodnie już za małe w talii. Mdłości już powoli odchodzą, pozostały tylko wieczorem. Uff teraz podobno najfajniejsze trzy miesiące przed nami. Potem znowu będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 16:38 Ja na 22. Utyłam kilo i w moich spodnaich mi ciasnawo - mimo że brzuszka niet Mdłości już nei tak koszmarne, jak na początku, ale nadal wieczory bywają nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
laadyy Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 18:38 Dzięki za odp. Termin 26.11. mam wg OM. Obecnie 11tc. Brzuszek już mały jest no i tylko jedna dobra para spodni więc czas na małe zakupy. W piątek idę na USG. Nie mogę się doczekać. Pozdrawiam wszystkie mamy. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 19:01 Ja 20 listopad. Przytyłam chyba z kilogram, brzuch zaczyna mi rosnąć i noszę też tylko biodrówki albo spodniczki na gumkę. Mdłości powoli mijają. Teraz jestem w 12 tygodniu i w czwartek mam usg fałdu karkowego - trochę się denerwuję, czy któraś z Was jest już po? Odpowiedz Link Zgłoś
anatewka Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 22:15 Hej dziewczyny; fajnie was popodgladac Mialam termin na 29 listopada... zeszlego roku. Urodzilam 28 o 23.35 czyli "pol godziny przed terminem" teraz synek ma 5 miesiecy i jest cudownie! Zycze wam sprawnych porodow i cudownie zdrowych maluszkow! Pa Ps. Bella ja tez mialam pomiar faldu karkowego, potem jeszcze usg genetyczne ale wszystko bylo OK. I jest nadal Odpowiedz Link Zgłoś