Dodaj do ulubionych

Termin na 26 listopad

02.05.04, 19:52
Obserwuj wątek
    • azzzi Re: Termin na 26 listopad 03.05.04, 19:30
      Ja na 25, wedle gabarytow maluszka. Bo wedle OM 2 listopada, wiec bogowie racza
      wiedziec kiedy male na swiecie sie pojawi. Pozdrawiam. A.
      • zulkaw1 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 10:31
        Też mam termin na 26smile chodzę zmęczona i tylko bym spała. Brzusia ani śladu,
        waga bez zmian. Pozdrawiam. Zulka
        • monikaj1 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 11:14
          Ja na 23.smile - wg OM: USG nr 1 pokazało, że na 16. - zobaczymy. Nieprzyjemnych
          objawów już brak - hura!, chociaż właściwie jedynym było przeraźliwe zmęczenie.
          Wilczy apetyt cały czas, na razie nie przełożył się jeszcze na skok wagi. W
          piątek idę na drugą wizytę.
          Pozdrawiam!
          Monika
    • kozka76 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 15:51
      Ja mam 28 listopada. Utyłam pół kilo, ale brzuch już mi rośnie. Mogę nosić
      tylko biodrówki, inne spodnie już za małe w talii. Mdłości już powoli odchodzą,
      pozostały tylko wieczorem. Uff teraz podobno najfajniejsze trzy miesiące przed
      nami. Potem znowu będzie ciężko.
      • melba76 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 16:38
        Ja na 22. Utyłam kilo i w moich spodnaich mi ciasnawo - mimo że brzuszka niet smile
        Mdłości już nei tak koszmarne, jak na początku, ale nadal wieczory bywają
        nieciekawe sad
    • laadyy Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 18:38
      Dzięki za odp.
      Termin 26.11. mam wg OM. Obecnie 11tc.
      Brzuszek już mały jest no i tylko jedna dobra para spodni smile więc czas na małe
      zakupy.
      W piątek idę na USG. Nie mogę się doczekać.
      Pozdrawiam wszystkie mamy.
      Pa
      • bella76 Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 19:01
        Ja 20 listopad. Przytyłam chyba z kilogram, brzuch zaczyna mi rosnąć i noszę
        też tylko biodrówki albo spodniczki na gumkę. Mdłości powoli mijają.
        Teraz jestem w 12 tygodniu i w czwartek mam usg fałdu karkowego - trochę się
        denerwuję, czy któraś z Was jest już po?
        • anatewka Re: Termin na 26 listopad 04.05.04, 22:15
          Hej dziewczyny; fajnie was popodgladac wink Mialam termin na 29 listopada...
          zeszlego roku. Urodzilam 28 o 23.35 czyli "pol godziny przed terminem" smile teraz
          synek ma 5 miesiecy i jest cudownie!
          Zycze wam sprawnych porodow i cudownie zdrowych maluszkow!
          Pa
          Ps. Bella ja tez mialam pomiar faldu karkowego, potem jeszcze usg genetyczne
          ale wszystko bylo OK. I jest nadal smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka