Dodaj do ulubionych

Druga kreska bardzo blada

11.04.11, 16:02
Witajcie. Robiłam juz dwa testy i wyszły tak samo...najpierw jedna kreska bardzo ciemna a po 5min druga bardzo blada. Dodam że dziś powinnam dostać miesiączkę i nie ma...ostatnio też miałam zawroty głowy. Czy to może być ta oczekiwana ciąża? Może ktoś też się spotkał z takim wynikiem
Obserwuj wątek
    • nati-5588 Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 16:07
      a Ty masz jeszcze watpilowosci?? dziwne dlaczego?? ja Ci gratuluje ciazysmile przeciez intensywnosc drugiej kreski nie ma kompletnie znaczenia. Wazne ze jest a intensywnosc to juz na prawde bez znaczenia jeszcze raz gratuluje i pozdrawiamsmile
    • beata-1983 Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 16:08
      Gratuluję ! smile U mnie kreska bardzo jasna pojawiła sie po godzinie 20 tygodni temu a teraz brzuszek juz duży smile
    • annie_83 Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 16:22

U mnie wychodziła blada kreska i oznaczała ciążę. smile Robiłam test 2 dni później i wtedy kreska była już bardziej intensywna.
    • mikolajek2010 Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 16:31
      Mi wyszła blada kreseczka na ultraczułym teście, który wykrywa HCG w moczu na poziomie 10 mIU/ml... szybko poleciałam na HCG do lab. i we krwi wyszło mi 100 mIU/ml smile Powtórz jutro test, kreseczka z dnia na dzień będzie bardziej różowa smile Albo leć do lab. smile Pozdrawiam
    • pagaa Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 17:16
      ja tak miałam w drugiej ciąży terazsmile jak zrobisz test za kilka dni, to już druga będzie wyraźnawink
    • greeneyedlover Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 17:38
      A spotkał wink
      Dwa takie wyniki siedzą obok i oglądają tv a trzeci mało mi brzucha nie rozsadzi, dobrze ze za 2 tyg rodze smile
      Gratuluje
      Dbaj o Was smile
      • mama-w Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 19:34
        No to supersmile jutro z rana powtórzę test i jak się nic nie zmieni a mam nadzieję że nie to zapisuję się do pana G.smile
        • gracekelly17 Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 20:47
          Zrób teścior za kilka dni to ta druga kreseczka powinna juz być równie intensywna jak pierwsza. ja tez miałam druga najpierw bladą, ledwo widoczną mimo że 5 dni po spodziewanej @, a teraz jestem już w połowie ciąży. GRATULUJE i powodzenia w ciążowych 'zmaganiach'. Pozdrawiam.
    • dzieciusie3 Re: Druga kreska bardzo blada 11.04.11, 21:07
      Bardzo mocno gratuluje!! Cieszę się razem z Tobą bo to mega super wiadomości smile Jak możesz wklej zdjęcie testu bo to miło patrzeć na forum na takie szczęśliwe testy !!
      • mama-w Re: Druga kreska bardzo blada 12.04.11, 07:42
        zrobiłam teraz test,bo mąż nie wytrzymywałsmile i...ten sam wyniksmile to teraz się zaczniesmile pierwszą ciąże całą wymiotowałam,poród też nie zaliczył się do łatwych (córka urodzona Vacum) teraz mam nadzieje że bedzie lepiejsmile Córeczka tak bardzo chciała siostrzyczkę ale będzie niespodzianka na świętasmile pozdrawiam
        • ewio Re: Druga kreska bardzo blada 12.04.11, 11:50
          Po 1 gratuluję
          po 2 pierwszy poród -u mnie koszmar, 2- błyskawica
          Będzie ok, z reguły drugi poród jest o wiele łatwiejszysmile
          Spokojnego przebiegu ciążysmile
    • kobietka_29 Re: Druga kreska bardzo blada 12.04.11, 14:50
      Jaki masz test? W ulotce jest napisane, zeby sprawdzac po 5 minutach, czy wczesniej i ze po uplywie tego czasu nie ma sensu patrzec na test? Ja zawsze mialam szybkie testy. Takie dwuminutowki. I wynik zawsze byl w tym czasie gotowy. Po uplywie 2 minut lub co gorsza 5ciu nie ma wtedy sensu sprawdzac tesu, bo wynik mozebyc zafalszowany.
      • mama-w Re: Druga kreska bardzo blada 12.04.11, 16:53
        już go wyrzuciłam ale chyba po 5min można sprawdzić. Kreska od razu się pojawiała ale bardzo jasna a później jak już pole było białe i jedna kreska bardzo ciemna to ta druga była bardziej widoczna. No ale raczej jestem bo okresu nadal nie dostałam...zapisałam się do lekarza i 11maja sie okaże smile
        • lomza1987 Re: Druga kreska bardzo blada 13.04.11, 07:14
          Witam.
          Ja w ciągu tygodnia zrobiłam chyba z 5 testów i we wszystkich 2 kreska była bardzo blada. Też miałam ogromne wątpliwości, a dziś zaczynam 11 tydzień smile
          Gratulacje.
    • makuffka Re: Druga kreska bardzo blada 13.04.11, 13:32
      ja miałam bardzo blade kreski, robiłam 4 testy i z czasem były coraz wyraźniejsze. teraz jestem w 32 tygodniu, więc nie da się ukryć, ciąża smile gratuluję smile
      z wizytą spokojnie, zaczekaj jeszcze trochę, dopiero ok 6 tygodnia zaczyna być coś widać. zresztą jesteś doświadczona, więc co ja ci tu piszę smile
    • reneta.szara Re: Druga kreska bardzo blada 13.04.11, 17:37
      Mam dobre przeczucia smile
      • mama-w Re: Druga kreska bardzo blada 13.04.11, 19:07
        obliczałam na tym niby kalkulatorze ciąży to wyskoczyło że to 4tydzień. wizytę mam 11 maja to może już coś będzie widać. Pierwsza córka ma już 4 lata i trochę się już zapomniało jak to byłosmile
        • hanula12 Re: Druga kreska bardzo blada 14.04.11, 09:41
          ja miałam w dniu oczekiwanej @ bardzo blada kreskę, trzy dni później tez blada, zrobiłam betę i potwierdziła ciążę, a teraz juz 25tcsmile
          • mama-w Re: Druga kreska bardzo blada 11.05.11, 16:42
            ta moja blada kreseczka ma juz 2 cmsmile jupi!!!!
    • minerwamcg Re: Druga kreska bardzo blada 11.05.11, 19:43
      O matko, jeszcze jedna z bladą kreską smile Dziewczyno, wpisz sobie tu na forum w wyszukiwarkę "blada kreska" i wyjdzie Ci, że jesteś jedną z tysiąca z takim samym problemem. Tak! Blada kreska to też kreska. Tak! Jesteś w ciąży. Gratuluję!
      Moja "blada kreska" niedawno skończyła dwa lata - po żłobkach, przedszkolach, piaskownicach i parkach szaleją tysiące "bladych kresek" smile
      • gracekelly17 Re: Druga kreska bardzo blada 11.05.11, 21:05
        Do minerwamcg

Ech, chyba juz zapomniałas jak to się czeka na ta upragniona drug a choćby blada kreseczkę....
        • minerwamcg Re: Druga kreska bardzo blada 15.05.11, 20:21
          Nie mam co pamiętać, bo nie wyczekiwałam. Jakoś tak mi się udało smile Natomiast od początku wiedziałam, i nawet miałam napisane w instrukcji, źe druga kreska, choćby była bardzo blada, to tak, jest to ciąża. Więc zamiast przeżywać co ona taka blada, po prostu cieszyłam się, że jest smile
    • ele-eza Re: Druga kreska bardzo blada 12.05.11, 14:32
      ja też robiłam test w dniu gdy nie dostałam okresu i wyszłą blada na jednym teściesmile tylko moja blada kreseczka jutro skończy 4 miesiącewink życzę powodzenia i spokojnej ciążytsmile
      • naana26 Re: Druga kreska bardzo blada 12.05.11, 14:45
        mój blady kresek kończy 9 smile a kreska to blada była tak, że tylko ja ją widziałam i pod słońce big_grin
        • emienogie Re: Druga kreska bardzo blada 15.05.11, 20:29
          moja blada kreska rowniez wywolala zwatpienie we wlasne zdrowe zmyslysmile myslalam z e wraz z ukochanym uleglismy zbiorowej halucynacjismile ..
          gratulacje i powodzenia:0)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka