lenkaaa 10.10.08, 23:42 Dzis pierwszy odcinek. Jesli ktos z Was obejrzy to dajcie znac Nie chce mi sie go sciagac, ale jestem troche ciekawa, wiec jesli ktos go ladnie zarekomenduje, to moze sie skusze ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Life on Mars 11.10.08, 00:23 Ja się pewnie skuszę, lubię aktora, który gra główną rolę - Jason O'Mara, no i chcę zobaczyć co to za serial Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Life on Mars 11.10.08, 12:15 To jest amerykansja "zrzyna" serialu brytyjskiego sprzed 2 lat. Nie rozni sie wlasciwie niczym (tresc i dialogi), tylko miejsce akcji jest inne - oczywiscie usa (bo glupi amerykanie nie moga obejrzec serialu, ktory nie dzieje sie w stanach!). Polecam wersje oryginalna, z brytyjskim klimatem. Odpowiedz Link
agamasia Re: Life on Mars 11.10.08, 13:02 A widzisz swojego czasu pytałam się, czy ktoś oglądał wersję UK Odpowiedz Link
lenkaaa Life on Mars - polecam !!! 11.10.08, 23:39 Jednak zmienilam zdanie, sciagnelam i obejrzalam i powiem Wam, ze mi sie podobal i bede ogladac dalej. Dowcipy mnie smieszyly, akcja zainteresowala, muzyka bardzo dobra. Moze kiedys obejrze tez wersje brytyjska, ale na razie polecam ten amerykanski remake Naprawde dobry film. Balam sie, ze nie bedzie mi sie podobalo przez to, ze akcja jest osadzona w latach 70-tych, ale sie mylilam; bardzo mi sie spodobalo )) Odpowiedz Link
agamasia Re: Life on Mars - polecam !!! 12.10.08, 22:52 Ja mam mieszane uczucia, nie wiem czy to cofnięcie się w czasie to tak na serio serio, czy też raczej wytwór jego wyobraźni, czy raczej podświadomosci, a on sam leży w śpiączce po wypadku. Zobaczę co będzie dalej Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Life on Mars - polecam !!! 12.10.08, 23:48 Wedlug mnie, to on lezy w spiaczce i glosy, ktore slyszy, to doktor i ta jego partnerka. Pewnie pod koniec sezonu sie obudzi z tej spiaczki i bedzie happy end Odpowiedz Link