Dodaj do ulubionych

Life on Mars

10.10.08, 23:42
Dzis pierwszy odcinek. Jesli ktos z Was obejrzy to dajcie znac smile Nie chce mi
sie go sciagac, ale jestem troche ciekawa, wiec jesli ktos go ladnie
zarekomenduje, to moze sie skusze smile)))
Obserwuj wątek
    • agamasia Re: Life on Mars 11.10.08, 00:23
      Ja się pewnie skuszę, lubię aktora, który gra główną rolę - Jason O'Mara, no i
      chcę zobaczyć co to za serial wink
      • lenkaaa Re: Life on Mars 11.10.08, 00:54
        to bede czekac na Twoja relacje smile
        • galaxian1 Re: Life on Mars 11.10.08, 12:15
          To jest amerykansja "zrzyna" serialu brytyjskiego sprzed 2 lat.
          Nie rozni sie wlasciwie niczym (tresc i dialogi), tylko miejsce akcji jest inne
          - oczywiscie usa (bo glupi amerykanie nie moga obejrzec serialu, ktory nie
          dzieje sie w stanach!). Polecam wersje oryginalna, z brytyjskim klimatem.
          • agamasia Re: Life on Mars 11.10.08, 13:02
            A widzisz swojego czasu pytałam się, czy ktoś oglądał wersję UK smile
    • lenkaaa Life on Mars - polecam !!! 11.10.08, 23:39
      Jednak zmienilam zdanie, sciagnelam i obejrzalam i powiem Wam, ze mi sie podobal
      i bede ogladac dalej. Dowcipy mnie smieszyly, akcja zainteresowala, muzyka
      bardzo dobra. Moze kiedys obejrze tez wersje brytyjska, ale na razie polecam ten
      amerykanski remake smile
      Naprawde dobry film. Balam sie, ze nie bedzie mi sie podobalo przez to, ze akcja
      jest osadzona w latach 70-tych, ale sie mylilam; bardzo mi sie spodobalo smile))
      • agamasia Re: Life on Mars - polecam !!! 12.10.08, 22:52
        Ja mam mieszane uczucia, nie wiem czy to cofnięcie się w czasie to tak na serio
        serio, czy też raczej wytwór jego wyobraźni, czy raczej podświadomosci, a on sam
        leży w śpiączce po wypadku. Zobaczę co będzie dalej smile
        • lenkaaa Re: Life on Mars - polecam !!! 12.10.08, 23:48
          Wedlug mnie, to on lezy w spiaczce i glosy, ktore slyszy, to doktor i ta jego
          partnerka. Pewnie pod koniec sezonu sie obudzi z tej spiaczki i bedzie happy end wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka