Dodaj do ulubionych

jako były 3-krotny leżak

17.10.11, 16:05
Powiem wam że lepiej leży się zimą niż latem.
Zimą szybciej zapada zmrok, nie jest gorąco w łóżku i nie szkoda pięknej pogody.
Dzieci też lepiej mieć na wiosnę niż jesienią wink
Ale co tam pora roku najważniejsze że dzieci donoszone ( oprócz pierwszej córki) i wszystkie zdrowe wink
Kibicuję leżącym teraz leżakom wink
Obserwuj wątek
    • augunia Re: jako były 3-krotny leżak 17.10.11, 18:00
      jako że jestem w 25 tyg a leżę od 15 to zahaczyłam o lato i jesieńsmileteraz jest lepiej nie doskwiera upał, a ostatnie promyki słońca które wpadaja teraz przez okno daja mi dużo radości...a może dlatego że zawsze lubiłam jesień i spacery po parkusmilew każdym razie jeszcze nam trochę zostało wiec szukam pozytywów żeby jakos wytrwać, ważne że dzieciątko buszuje w brzuszku, a leki i leżenie daja efekty...
      • ewikowa Re: jako były 3-krotny leżak 17.10.11, 19:34
        jak lezalam te 16 tyg w szpitalu zanimsire cora urodzila to NIC nie widzialam jesieni oprocz te kilka lisci i kasztanow ktore mi maz przynioslsmile ale nie narzekam bo warto bylosmile
        • m-o-n-i-k-a-82 Re: jako były 3-krotny leżak 17.10.11, 20:49
          ja jako były dwukrotny leżak przychylam się do słów sanpji, leżenie w zimie nie jest tak uciążliwe, staje się prawie naturalne wink no i łatwiej z dziećmi wiosną chodzić na spacer, pogoda sprzyja i humor zawsze lepszy jak słońca więcej smile

życzę Wam leżakujące dziewczyny dużo cierpliwości i pomyślnych i terminowych zakończeń ciąż smile

zresztą, będę do Was zaglądać big_grin
    • augunia Re: jako były 3-krotny leżak 17.10.11, 21:48
      to ja dodam coś z innej beczki - dziewczyny wielokrotnie leżące gratuluje odwagi, wytrwałości i zorganizowania smilebyć może kiedyś bede myślała o kolejnej ciąży - bo to wyjątkowy stan - ale właśnie czy znajde siły na to wszystko....ech naprawde jestem pełna podziwu...może to dzieci wlasnie dodaja tej odwagi?
      • sanpja Re: jako były 3-krotny leżak 08.11.11, 15:27
        po drugim leżakowaniu stwierdziłam - NIGDY WIĘCEJ !!!!!!
        Ale gdy 3 raz mi się trafiło, co miałam zrobić? Przeleżałam.
        I teraz nie żałuję, a gdy patrzę na maluszka to bardzo się cieszę.
        A Mati ma już 8 tyg.
        http://images43.fotosik.pl/1197/7c0649d7fe4d2390.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka