agnieszka728 11.06.04, 09:21 Jestem w 5/6 tygodniu ciąży, od dwóch dni kilka razy dziennie czuję kłucie prawego jajnika. Strasznie się boję, że może być coś nie tak. Proszę napiszcie, może któraś z Was też tak miała? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: Ból jajnika ! 11.06.04, 09:26 Ból jajnika to jeden z objawów ciąży. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: Ból jajnika ! 11.06.04, 09:56 Zupełnie normalne! Też na poczatkiu ciąży bolały mnie jajniki raz jeden raz drugi. Głowa do góry jeszcze wiele dziwnych bólów przed tobą. o tylko taki przedsmak. Później bedą ciągnięcia rozciągania pokłuwania..... Pozdrawiam Beata i 18 tc fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka728 Re: Ból jajnika ! 11.06.04, 10:18 Dzięki Dziewczyny, troszkę mnie uspokoiłyście, miałam już dzisiaj wieczorem dzwonić do swojej Pani ginekolog. Pozdrawiam Fasolki i ich Mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
azia2004 Re: Ból jajnika ! 11.06.04, 10:33 mnie tez troche bolal jajnik, ale lekarz powiedzial, ze to wiaze sie z produkcja hormonow, ktore pracuja jak fabryka w czasie ciazy. Ale warto o tym powiedziec lekarzowi mimo wszystko. papa Odpowiedz Link Zgłoś
kukor2 Re: Ból jajnika ! 11.06.04, 16:42 Na Twoim miejscu zadzwoniłabym jednak do lekarza. Mnie też się wydawało, że boli mnie jajnik, a potem okazało się, że to był zastój moczu w prawej nerce, a ból tak dziwnie promieniował. wprawdzie zdarzyło się to dopiero w 20 tygodniu, kiedy macina jest już spora i wszystko wokół uciska, ale ostrożności nigdy za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: Ból jajnika ! 11.06.04, 16:51 mnie w tym okresie ciaży bolał straszliwie prawy jajnik - biedaczek, nie nadążał z produkcją hormonów. raczej normalna sprawa, ale nigdy nie zaszkodzi zapytać lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka728 Re: Ból jajnika ! 12.06.04, 08:36 Już wszystko jest w porządku. Wczoraj wieczorem ból ustąpił i dziś czuję się dobrze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś