patimal 23.06.04, 20:20 Czy ktos wie, czy w czasie ciąży można stosować preparaty które mają w swoim składzie miłorząb japoński ?? chodzi mi konkretnie o oliwkę do masażu Ziaji z serii antycelulitisowej ( takie pomarańczowe opakowanie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iteb Re: miłorząb japoński 23.06.04, 20:34 ja stosuję, poza tym zalecane są rózne preparaty antycelulitisowe. sa one na bazie naturalnych skł.bardziej chyba trzeba się obawiać zawartej w nich kofeiny.gdzieś czytalam na forum ,że dziewczyna używała kremu do stóp do smarowania rozstępów .to już wogóle dziwactwo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 Re: miłorząb japoński 23.06.04, 23:00 patimal stosowałam tą oliwkę przez całą ciąże kazdego dnia! a efekt mam taki że urodziłam ogromną córe (4370g waga i 65 cm długość) a nie mam ani jednego rozstępu nigdzie! skłonności owszem bo siostra miała cały brzuch i piersi pokryte bordowo-fioletowymi pręgami... nie twierdze ze jest to preparat 100% skuteczny ale moim zdaniem wydajny i jak sama widzę po sobie działa więc myślę że smiało możesz go używać! Pozdrawiam i życze jak najmniej kłopotów ze skórą! Becia a to mieszkanka mojego brzucha) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13431105&v=2&s=0 a jesli chciałabys zobaczyc brzuch smarowany oliwką Zjaja) zapraszam na forum Zobaczcie) moje zdjęcia znajdziesz pod koniec) POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 ups a tu sa zdjęcia;-)) 23.06.04, 23:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
andrea_25 Re: miłorząb japoński 24.06.04, 11:35 ja tez to stosuje i jeszcze peeling do ciala tez Ziaja a wczesniej tez zel tej samej serii pozdr Odpowiedz Link Zgłoś