dosiadpl 28.06.04, 10:11 Dziewczyny, dla Waszej info wyszedl dizs dodatek do Claudi pt Noworodek. Polecam dla swiezo upieczonych mam i oczekujacych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenax Re: dodatek do Claudii polecam 28.06.04, 15:20 Ja juz czytalam. Mysle ze warto. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sobeautyfull Re: dodatek do Claudii polecam 28.06.04, 20:50 Dokładnie nazywa się Niemowlę i rzeczywiście mnóstwo praktycznych porad.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tarkosia1 Re: dodatek do Claudii polecam 28.06.04, 21:00 a ja nie polecam, zakupilam, przeczytalam... nic nowego sie nie dowiedzialam. jesli ktos czyta w miare regularnie tytuly dla mlodych mam, nie znajdzie tam nic nowego i odkrywczego. Duzo zdjec, krotkie teksty. Bardziej polecilabym poradnik wydany przez redakcje miesiecznika "Zdrowie" pt "Po porodzie". To poradnik skoncentrowany na mamie ktora porod ma wlasnie za soba, a nie na dzidzi, wiele praktycznych rad. Cena 20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
sobeautyfull Re: dodatek do Claudii polecam 28.06.04, 22:01 Oczywiście trzeba być naiwnym ,żeby spodziewać się po takiej gazetce książkowej wiedzy. Ale dla osoby zupełnie bez doświadczenia stanowi dobrą podstawę zagadnień związanych z noworodkiem. a wydawanie 20 zł na inną gazetę też chyba nie jest najlepszym rozwiazaniem , bo wystarczy dodać jeszcze 15 i można zakupić książkę na temat pielęgnacji i zdrowia niemowlęcia z dokładnymi opisami. Odpowiedz Link Zgłoś
tarkosia1 Re: dodatek do Claudii polecam 02.07.04, 16:22 "Po porodzie" nie jest gazeta, tylko poradnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
phyllis Re: dodatek do Claudii polecam 28.06.04, 21:35 A ja polecam. Co prawda powiela informacje zawarte w dzieciowych gazetach, ale wszystko zostało zebrane razem i łatwo bedzie odszukać określone informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ala58 Re: dodatek do Claudii polecam 29.06.04, 07:45 a ja polecam poradnik "Po porodzie" i uwazam,ze wart jest swojej ceny (20 zl). Odpowiedz Link Zgłoś
iwa3 Re: dodatek do Claudii polecam 02.07.04, 17:09 czy ten poradnik (mówię o "Po porodzie") wyszedł teraz, myślicie, że można go jeszcze kipić? Odpowiedz Link Zgłoś
tarkosia1 Re: dodatek do Claudii polecam 04.07.04, 00:04 tak, wyszedl w czerwcu, ale nie wiem gdzie jest sprzedawany (dostalam go w prezencie). Moze sprawdz w kiosku w magaynie "Zdrowie" - moze w jakis sposob reklamuja to wydawnictwo skoro przyczynili sie do jego powstania? Odpowiedz Link Zgłoś