asienka111 30.06.04, 10:41 Czy na samym początku ciąży (w pierwszych tygodniach) miałyście jakieś upławy?? Asia Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia0 Re: upławy??? 30.06.04, 10:52 ja miałam - ale patologiczne, brunatne / problemy hormonalne/. innych nie było.pozdrawiam - mynia 40tc. Odpowiedz Link Zgłoś
wybredna Re: upławy??? 30.06.04, 10:59 Ja mam-bezwonne,płynne o białym zabarwieniu-trochę męczące(ciągle chodzę z wkladkami),ale niegroźne(14tc.) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: upławy??? 30.06.04, 11:17 ja też miałam te białe upławy, ale dopiero od 2 trymestru - są całkowicie naturalne, ale prawie zbankrutowałam na wkładkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: upławy??? 30.06.04, 11:33 Ja miałam raczej cos takiego jak po leczeniu nadżerki - bezwonna, prawie bezbarwna woda. Fuj! Potem to zamieniło się w coś podobnego do śluzu płodnego, też w dużych ilościach. Potem było OK, ale zaczęłam brac luteinę dopochwowo i teraz nie wiem, czy to ona się tak paskudnie rozpuszcza, czy znowu cos ze mnie leci Odpowiedz Link Zgłoś