lenna_01
10.10.12, 10:08
Witam,
od 35 tygodnia codziennie, około 6 razy na dzień odczuwałam bóle brzucha jak przy miesiączce, ból był do zniesienia, podjerzewam, że były to bóle przepowiadające. Teraz jestem w 37 tc i ostatniej nocy od 00:30 do 6:30 odczuwałam niesamowicie silne bóle podbrzusza, (ale nie krocza) można powiedzieć, że rozrywające, po około 2h dołączyły do tego bóle dolnej części krgosłupa, bardzo podobne jak te brzucha. Nie było mowy o uśnięciu. Były nieregularne, dlatego jedynie nie udałam sie do szpitala. Czasem co 10, 5, 4, 3 minuty. Czy to również mogły być bóle przepowiadające ? Aż tak różniące się od siebie ? Dziecko porusza się normalnie, tak jak zwykle. Dodam, że ostatnio dostałam jakiejś wirusowej infekcji i lekarz rodzinny powiedział, że może to spowodować wcześniejszy poród, następnego dnia poszłam do swojego gin, czyli przedwczoraj, zbadał mnie ginekologicznie, bez żadnego ktg, usg i stwierdził, że raczej nic się nie szykuje na wcześniejszy poród. Nie wiem co myśleć o ostatniej nocy, czy tak silny ból jest normalny...