Dodaj do ulubionych

tabletki i antybiotyk

21.04.15, 10:15
Od 2 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne novynetta.Natomiast od 14.04.2015 przymowałam antybiotyk na zapalenie ucha. Kochaliśmy się z mężem 16.04 i doszedł do końca we mnie. Dopiero na następny dzień przeczytałam ulotkę sad Dziś jest dopiero 5 dni po stosunku ,wiec na test nie mam co liczyć by był wiarygodny. Od kilku dni moj organizm wydziela dużo więcej śluzu białego i troszkę mnie to martwi.dodam jeszcze ze od 2 dni pobolewa mnie w dole brzucha.nie wiem.moze to znak owulacji. Poza tym za wczesnie na jakiekolwiek inne objawy ciąży. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? jakie są szanse na ciążę?
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: tabletki i antybiotyk 21.04.15, 14:07
      Za wczesnie na jakiekolwiek objawy ciążowe.
      Antybiotyk mógł znieść działanie antykoncepcyjne, rzeczywiście możesz mieć owulacje.
      Czy jest szansa na ciąże - tak.
      Niestety , ale musisz w niepewności poczekać do terminu miesiączki. A w trakcie stosunku korzystać z prezerwatyw juz do końca tego cyklu.
      Gdybym była teraz na twoim miejscu odstawiłabym tabletki anty i czekałabym na miesiączkę z odstawienia. Jeśli się nie pojawi.... no cóż wink
      • anika2101 Re: tabletki i antybiotyk 21.04.15, 14:12
        no to teraz się będę zatanawiać czy póki co nie odstawić tabletek. sad Do przerwy jeszcze 9 dni. jak nie wytrzymam to odstawie smile z jednej strony bardzo bym chciała ..z drugiej strony boje sie czy to napewno odpowiedni moment.
    • anika2101 Re: tabletki i antybiotyk 21.04.15, 19:09
      Dzisiaj ból podbrzusza sie nasilił sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka