domino1505 16.09.04, 13:03 czesć. Jestem w 14 tygodniu. Wie że z dzidzia wszystko o.k, ale jakoś brzuszka brak. Od kiedy go widać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diaament Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 13:18 zalezy od ułożenia dzidziusia i od sylwetki.ja jestem bardzo szczupła ( mówiąc wprost - za chudai do dziś - do 18 tygodnia nie widać nic ,,ciązowego" ale za to przestała się mnie rodzinka czepiać bo lepiej wyglądam. a przecież teoretycznie przy bardzo szczupłej budowie powinno być widać wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
matania Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 13:22 u mnie przez pierwsze 3 miesiące nie było widać nic,w 4 ociupinkę a potem BUUUM jest taki osąd,że im później widać brzuszek,tym łatwiejszy jest poród,bo to znaczy,że ma się dobrą kobiecą figurę,przede wszystkim chodzi o odpowiednio szeroką miednicę, w końcu potrzebne jest to 10 cm rozwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
diaament Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 13:25 ooo...a mnie już teraz szykują do cc bo mam za wąską miednicę Odpowiedz Link Zgłoś
matania Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 13:29 to jesteś wyjątek,który potwierdza regułę)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaz Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 13:25 witaj. Ja jestem w 22 tygodniu i brzusio dopiero niedawno troszke mi "wylazł". Ja też nie mogłam się go doczekać. Wogóle obawiam się że jak na moje stadium ciąży jest on trochę za mały. Boję się że maleństwo jest małe ale lekarz na usg powiedział że jak na 20 tydzień to dużo waży mój maluszek. Także jak jesteś szczupła to około 20 tygodnia będzie ci widać brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 14:20 to zalezy od budowy kobiet, u mnie byl widoczny gdzies od 20tc, ale tak slabo ;- ) pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
rw23 Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 14:54 A to ciekawe, bo ja zawsze ważyłam 49-50 kg, teraz jestem w 13 tygodniu i pewnie że widać! Sama nie wiem czy to z tłuszczyku( który nie pojawił sie nigdzie indziej) czy tak mi się juz brzusz przygotowywuje. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rw23 Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 14:54 A to ciekawe, bo ja zawsze ważyłam 49-50 kg, teraz jestem w 13 tygodniu i pewnie że widać! Sama nie wiem czy to z tłuszczyku( który nie pojawił sie nigdzie indziej) czy tak mi się juz brzusz przygotowywuje. pozdrawiam! A waze 51 kg teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
evimama Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 19:06 Ja jestem w 12 tygodniu i brzuszek owszem widać i to całkiem, całkiem. Ale jest to moje drugie dzieciątko i pewnie jestem juz porozciągana tu i ówdzie. W pierwszej ciąży był widoczny później. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusik25 Re: od kiedy widac brzuszek 16.09.04, 19:50 My zaczeliśmy dzisiaj 15tc Mimo, że zawsze byłam bardzo szczupła to brzuszek już mi się ładnie zaokrąglił. Cieszy mnie to, bo chciałam żeby było widać jak najszybciej Wydaje mi się, że jest to indywidualna sprawa i u każdej kobiety jest inaczej. Np. po mojej koleżance z pracy zaczęło być widać pod koniec piątego miesiąca. Wszyscy się dopytywali czy na pewno jest w ciąży. Taka uroda Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś